Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar yeni bir cross tipi motor almayı düşünüyorum max fiyat 2.500 - 3,000 ytl arası bana kanuni 125 cc lik var onu önerdiler kimiside zealsun asya gibi markaları söylüyorlar kararsızım şimdi hangisini alacağım kanuni kalite marka diyorlar yanlız 125 cc diğerleride 200 cc iyi diyorlar valla...
Arkadaşlar yeni bir motor almayı düşünüyorum şöyle 2,500 3,000 ytl arası enduro tipi ucuzlardan vereceğim markalardan hangisini tavsiye edersiniz yada sizin tavsiye edeceğiniz bir motor varmı lütfen yardım edin.
Saygılarımla...
Markalar...
Arkadaşlar sitenize yeni üye oldum ve çok beğendim bir motor almayı düşünüyorum ilk motorum olacak inşallah ama fazla bir bilgim yok onun için sizden yardım almak istiyorum cross tipi bir motor almayı düşünüyorum fiyat limitide 2500-3000 ytl falan olsun sizce ne marka bir motor almalıyım...
Arkadaşlar sitenize yeni üye oldum ve çok beğendim bir motor almayı düşünüyorum ilk motorum olacak inşallah ama fazla bir bilgim yok onun için sizden yardım almak istiyorum cross tipi bir motor almayı düşünüyorum fiyat limitide 2500-3000 ytl falan olsun sizce ne marka bir motor almalıyım...