EgeYslcmn kullanıcısının son içeriği

1. E

Normal debriyajlı motosikleti kaydırmalı debriyajlı yapmak.

sadece tas ve göbek farklı sanırım normal debriyajdan. normal debriyajlı bir motosiklete kaydırmalı debriyaj tas ve göbeği takmak mümkün müdür? parça uyumuna dikkat ettiğim sürece bi sorun olmaz gibi hissediyorum. bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. ustalara soramam malesef ilgilenmiyorlar.
  2. E

80 cc gaz kesme sorunu

bujiyi ve buji başlığını yeni değiştirdim, akü değerleri gayet normal. kablolarda temazsızlık da göremedim multimetreyle hepsi sağlam gözüküyor. bobinler iyi durumda. statör ve cdi ı nasıl test edeceğimi bilmiyorum. sanayide sağlam cdi denetmek istedim fakat o cdi ı bozabilir motor diye...
  3. E

80 cc gaz kesme sorunu

motoran wino 80 eski bir scooter ım var. her devirde ateşleme kaçırıyor. buratörde sorun olmadığına eminim açtım temizledim taktım ayarladım iyi durumda. elektrik aksamında özellikle ya statör yada cdi da sorun olduğunu düşünüyorum. yüksek devirden örnek vereyim, 100 ateşlemeden 30 40 ı bazen...
  4. E

4 yaylı debriyaj tasına 6 yaylı debriyaj göbek takılır mı

nasıl nereden bulabilirim uygununu?
  5. E

4 yaylı debriyaj tasına 6 yaylı debriyaj göbek takılır mı

rks winner 200 motorumun 6lı debriyaj balatası var. 4 yaylı olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam. balatalar uyuyor cg ile fakat 6 yaylı bir sistem bulabildim sadece. uyar mı sorum budur. ayrıca 6 lı debriyaj balata seti cbf cg uyumlu internetten alan varsa link atabilir mi kazıklanmıcağım...
  6. E

Benzi̇n deposu paslanma geçi̇ci̇ pet şi̇şe depo

sealer var trendyolda gas seal yazarsan çıkar. chat gpt pası arındırıp iyice kuruttuktan sonra içine döküp iyice her yerine gelicek kadar çalkala kalanı boşalt yazıyodu. 4 bin lira verip yeni depo alıcam sanırım. :/
  7. E

hocam depo bi tarmircinin yanlış hareketi yüzünden delinmişti. ben de içini iyice temizlersem ve demirciye götürürsem kaynak yapar diye düşünmüştüm. içindeki benzini çok uzun süre tamamen artımakla uğraştım, yıkadım ettim depoyu da ne bileyim işte cahillikle. en son da saç kurutma makinesiyle...
  8. E

olaydan vazgeçtim. bilmediğim için sormuştum, kibarca düzgünce açıklama yapan iğneleme yapmadan laf sokmadan cevap veren herkese çok teşekkür ederim
  9. E

motosikletim rks winner 200. bi hata sonucunda benzin depom paslandı ve sıfırı 4 bin tl ve malesef şu anda değiştirebilcek durumda değilim. çalışıyorum maddi imkanım şu anda neredeyse hiç yok. elektroliz gibi yöntemlere ayıracak zamanım da yok şimdilik. asıl sormam gereken konuya gelecek...
  10. E

JANT EBATLARI VE LASTİK GENİŞLETME

sağol ustam konuşucam teşekkürler :)
  11. E

JANT EBATLARI VE LASTİK GENİŞLETME

Herkese iyi günler, Kuba tk03 motosikletim var, arka lastiği genişletmek istiyorum sadece görünüş için. cafe racer projem var. arka orjinali 90 90 18 kullanılıyor, kampana arka jantım. yine 18 inç olacak ve maşaya oturacak şekilde en kalın ne takılabilir nasıl öğrenebilirim? jant alırken ne diye...
  12. E

akü problemi

başlığı böyle yazdım çünkü ne olduğunu tam anlayabilmiş değilim. olabildiğince ayrıntılı bi şekilde konuyu size aktarmaya çalışacağım, bol bol da detay vereceğim... aküm elektrik sisteminde oluşan bi sorun dolayısıyla ona yakın bi kablonun ısınarak aküye yapışmasıyla ufak bi delinme yaşadı...
  13. E

KAMPANA BALATASI NASIL SEÇİLİR?

arkadaşlar rks winner 200 motorum var arka kampana fren için balata alacaktım fakat numarası boyutu falan vardır diye tahmin ediyorum. nereden bakabilirim? yada winner 200 sahibi varsa direk tavsiye ederseniz çok memnun olurum :cherry: ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:49 ---------- bir...
  14. E

Plakayı sırta sabitlemek legal mi

birkaç kez videolarda görmüştüm kuyruğu söküp plakayı sallanmayacak ve okunacak şekilde çantama sabitlersem sorun çıkarırlar mı not:orjinal plaka, sahte değil not2: kuyruğum kırıldı yada plakalığım kırıldı bahanesi beni kurtarır mı?
  15. E

RKS Winner 200 lastik basıncı **

1 yıldır winner 200 sahibiyim . motosikleti sıfır aldım fakat herhangi bir kitapçık vermediler motosikletin herhangi bir yerinde de hiçbir bilgi yer almıyor . hava basıncı ön arka bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim fakat olabildiğince doğru bilgi istiyorum bayim 30 30 gibi bişey demişti...

Yeni mesajlar