egelim 43 kullanıcısının son içeriği

1. egelim 43

--- MONDİAL 125 UPM-- ÇALIŞIP STOP EDİP ÇALIŞMAYIP BİR SÜRE SONRA ÇALIŞMASI---

Tamam kabul ediyorum biraz karmaşık oldu . Yeni canlandırmaya çalıştığım uzun süredir yatan bi Mondial UPM 125im (Pizza kurye motoru) var. Motoru bitik vaziyette aşırı yağ yakıyor (hatta öyleki ek iş olarak belediye hesabına sinek ilaçlamalara bile katılabilirim ). Motor sabah tek marş çalışıyor...
  2. egelim 43

Bazen Sadece Gitmek Gerekir :)

Uzun ve güzel geçen koca bir yaz sezonu boyunca sizlerle çoğunlukla 1000 km + geziler paylaştım :bounce: e malumunuz olduğu üzere motosiklet sezonu bitmek üzere artık son nefeslerini veriyor :pale: bende bu güneşli pazar gününü motorumla geçirmek istedim ve baktımki millet hafta sonunu...
  3. egelim 43

Kısa Koşu Sındırgı Gezisi Çıtır (550) Km

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan 10 Rıder's ın düzenlediği Balıkesir Sındırgı Emendere Motosiklet Festivaline katılmaya karar verdim :cat: eğer şartlar ve durum uygun olsaydı Emendere'den Balıkesir'e oradanda Çanakkale'ye doğru uzanacaktım ama elimde olmayan nedenlerden dolayı Sındırgıyla sınırlı...
  4. egelim 43

Akdeniz Ege karışık (Egelim43 buna alışık)

Evet arkadaşlar sonunda kıştan beri beklediğim iznime nihayet yarın kavuşuyorum :cat: bu çok kısa (10 günlük) iznim boyunca mümkün olduğunca çok nereleri gezerim nerelerden keyif alırım diye kıştan beri kafa yoruyordum hatta izne yaklaştığım şu son bir kaç gün bu telaş dahada arttı hat safhaya...
  5. egelim 43

Motorum Çalınamamış (çok şükür)

Son 1 haftadır havalar yağmurlu olduğu için canım ciğerim elimiz ayağımız scooterımıza binmiyorduk (binemiyorduk) ıslanmasın diye arka tarafa balkonun altına parketmiştim Allahtan incede olsa bi halat kildim var ve onu ön tekerleğe bağlamıştım bu gün akşam üzeri işten gelirken içimden bi ses...
  6. egelim 43

Nur topu gibi bi scoterla sezonu açtık haydi hayırlısı

Yaklaşık 1 yıldır şehir içinde kullanmak üzere eşiminde kullanabileceği şöyle ufak tefek vergisiz bi scoter alma projem vardı imkanlar anca bu zamana elverdi daha önceden adamakıllı scoter deneyimim olmadığı için sıfır almaya cesaret edemedim onun için ikinci el almaya karar verdim İzmirden...
  7. egelim 43

Buda benim 4 teker @ Serçedes :)

Evet arkadaşlar ruhumuzu taşıyan 2 tekerime yardımcı olsun kışlarıda bedenimi o taşısın deye birde 4 tekerimiz bulunsuk dedik ve karşımıza bu Serçedes çıktı kendisinin Mercedesle uzaktan yakından hiç bi alakası olmayıp sadece isimlerinde telaffuz benzerliği bulunmaktadır:). 1991 model (21...
  8. egelim 43

Egelim 43 Tatilde Bölüm:2 Kütahya-Erdek (Erdek festivali) Gezisi (980 km)

Eveet arkadaşlar gelelim tatilin ikinci bölümüne baktıkki zaman müsait Fat280- ve Raps09 ile anlaşarak 3 Salcano bi Erdek yapalım dedik :cat: Planlanan vakit gelip çatmadan önce benim motorun üzerinde gelen lastikleri artık değiştirmem gerekiyordu ve doğruca Yamaha servisinin yolunu tutup 200...
  9. egelim 43

Egelim 43 Tatilde Bölüm:1 Kümokla Beraber Zobuköy Yaz Şenlikleri Gezisi (138 km)

Benim yıllık iznimin başlamasıyla aynı anda Salcomun (Karakızımın) mesaisi yani km yapma zamanı başlamış oldu:)İlk gezimizi KÜMOK (Kütahya Motosiklet Klübü) ile beraber ilçemiz Çavdarhisarın Zobu köyüne yaz şenliklerine katılmak için yaptık.Kümok üyeleriyle buluşma yerimiz olan eski otogardayız...
  10. egelim 43

Kütahya-Kuşadası (Motofest) Kuşadası-Kütahya(Aydın Uşak üzeri) 905 km

Merhaba sevgili dostlar :rendeer: geçen yaz sezonunu hiç gezememenin ezikliğiyle kapatmıştım. Klavye motorculuğuyla geçen bi kış sezonun ardından sitemizde festival tarihlerinin açıklanmasıyla tasarlanmaya başladı kafamda bu gezi ve ufak ufak nakti biriktirmeye başladım ve mayıs ayı sonlarında...
  11. egelim 43

Tesadüfen Kurtulan Bi Hayat !

TCDD de güvenlik görevlisiyim az evvel (yaklaşık 15 dk önce) foruma göz gezdirirken bilgisayarın kasmaya başlaması ile sıkıldım,kapatıp sigara içmek için arkadaşı yerime bırakıp dışarı çıktığımda 11. depo yolu diye tabir ettiğimiz yere seferden dönen bi lokonun geri geri yanaştığını gördüm...
  12. egelim 43

15-16-17Haziranda KÜTAHYA - Kuşadası / Kuşadası-KÜTAHYA yapmak istiyorum Gelen varmı?

Evet arkadaşlar 15-17 haziran arası hem Kuşadası motofeste katılmak hemde küçük çaplı bi Ege turu yapmak istiyorum.Bana eşlik etmek isteyen yada yolumun üzerinde olupta katılmak isteyen arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz. Rotam (internet üzerinden planaladığım kadarıyla) Kütahya-(Salihli...
  13. egelim 43

Kümokla hafta sonu kuru fasulye gezisi 274 km

Merhaba arkadaşlar c.tesi akşamı oturmuş facebokta gezinirken KÜMOK (Kütahya Motosiklet Klubü) nün ilçemiz Domaniçin yaylarına gezi düzenlediğini öğrendim ve eşimle beraber katılmaya karar verdik. Pazar sabahı saat 11.30 da atlayıp motorumuza düştük yollara ilk molamızı Tavşanlıda meşhur...
  14. egelim 43

Bir İstanbul Masalı 524 km

2011 ekiminde 2004 YBR em "Rafi" yi sattığımdan beri olan kararsızlığımı (sıfır ESD mi alsam sonra Fat280 arkadaşımızın tavsiyeleri üzerine Salcano Wolf mü alsam yoksa ikinci el ESD yada Wolfmü alsam) bitirerek bir anda netten gördüğüm bi ilandaki telefonu arayı karşıdaki motorun sahibine yarın...
  15. egelim 43

Scooter istiyorum en fazla 100 cc olsun istiyorum vede uygun fiyatlı olsun istiyorum.

Evet arkadaşlar malum kış geldi çattı:pale: soğuk havalarda ufak ufak tin tin gidebileceğim yağışlı günlerde ayakkabılarımı kirletmeden ıslatmadan binebileceğim hemen çarşı pazar işe gidp gelmeye yarayacak ve asıl motorum olan YBR imin yıpranmasını önleyip dinlenmesini sağlayacak bi scooter...

Yeni mesajlar