EFSANE98_1 kullanıcısının son içeriği

1. EFSANE98_1

nickname'i nasıl değiştirebiliriz

slm arkadaşlar nickim beni acayip rahatsız etmeye basladı ::angry2:: genelde form sitelerine üye olurken hatırlaması kolay olsun diye bu nicki kullanıyodum ama şimdi sıkmaya basladı.. acaba nickimi değiştirmek mümkünmü profili kurcaladım bulamadım.
  2. EFSANE98_1

birazda gülelim komik olaylarınızı paylaşmak istermisin hemen gir içeriye

eslm arkadaşlar bu tür konu uzun zamandır açılmıyordu okudukça keyifleneceğimiz keyiflendikçe anı hatırlayıp yazacağınız bir konu olcağına emin gibiyim:D haydi bakalım parmaklara kuvvet
  3. EFSANE98_1

eğlenceli bir konu olcağını düşünüyorum motor ve trajıkomik olaylarımız:

arkadaşlar merak ediyorum motor maceralarının sonu varmıdırD: başımıza gelen trajıkomik olayları paylaşalım -otobanda ss lere kafa tutan arabaların hazin sonu, - sehir içinde atılan komik laflar(hem o motora biniyon hem kendini saklıyon(kask) ilginçç!!), -abi kaç yapar bu:) : -hocaa farın biri...
  4. EFSANE98_1

honda cbr 600 rr niye kötüleniyo??

sitede gezerken bazı yazılar dikkatimi çekti ben tam bi cbr 600rr hastasıyım ve hayalim inş o motorada bincem. şimdi sorum şu "cbr 600rr başlangıç motoru değildir"doğrudur ama niye değil 1 2 senelik 250cc tecrübesi olduktan sonra hala yanlış seçimmidir? piyasada cbr 600rrden başka motoru gözüm...

Yeni mesajlar