efecan0303 kullanıcısının son içeriği

1. E

İNADINA CUP İNADINA ABARTH. !

Yarın Tekrar Piyasada ..! inadına cup var mı ötesi ? ::tutkuy:: ::uzgunum:
  2. E

afyon- izmir çeşme YARDIM !!

100 cc bisan lifan cup la afyondan izmire gidebilirmiyim ? çok kişi diyor ya cup da sogutma yok gidemezsin vs. vs. motorun el kitapcıgında hava sogutmalı yazıyor ama anlamadım :S kafam cok karışık lütfen yardım !
  3. E

2 senede bir motor parası :S

Abilerim şimdi hesapladım ve kendimi frenleyip sadece işten eve evden işe ve bi kaç mahallede tur için 2 yılda ödedigim benzin parasıyla bir tane aynısından motor alabiliyorm. TEŞEKKÜRLER TAYYİP AMCA
  4. E

afyon turu yapsak ii olmaz mı ?

Afyon merkezde oturan mt üyeleri toplanıp afyonumuzun tarihi yerlerini beraber motorlarla gezip eglensek güzel olmaz mı ? bakıyorum herkes etkinlik yapıyor biz neden yapmıyoruz ?
  5. E

Hey yavrum Beee Alem Cup Görsün. 90 nı geçmez diyenede kapak olsn :)

tek elimle ölme tehlikesini göze alarak çektim biliyorum kesin tepki göstereceksiniz ama videonun yan oldugunu pc ye atınca ögrendim düzeltemedim 2. vites 80 motorun son hızı degildir kamerayı da sabitleyip son hızı çekecem Afyonlu~03:pl:[[
  6. E

Lifan tay 100 açamadım ne yapmam lazım :(

Merhaba arkdaşlar Öncelikle Ramazanızı kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim. gelelim konumuza 0 lifan aldım 100 lük. kilometre 800 e geldi ve motorum 110 u geçmiyor. bakımını 600 de yaptırdım. eksozu açtırdım ama susturucular duruyor. motor 4 vitesde boguyor. çekişte hiç bir kusuru yok...

Yeni mesajlar