Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu hafta sonu (12.03.2016) ISAAC VINALES modelini aldim. Aldigim gibide kullandim. Ilk izlenimlerim oldukca olumlu. Yillardir Agv kullanicisi olarak en azindan K3 ve K3SV modellerinden cok daha iyi oldugunu soylim.
En basta termoplastik kabuk yerine fiber karisimli 3 katmanli kabuk...
Herkese Selamlar.
Konu daha önce Süperlight başlığında paylaşılmaya çalışıldı.
Ancak konu karıştığı ve genel bir başlık olduğu için, çalışmamı burada paylaşmak istedim.
Ben Sl 150 ile ilgili yeni birşeyler paylaşmak istiyorum. Belki bazı arkadaşlarımıza yardımcı olacak şeyler çıkabilir aradan...
Herkeze selamlar.
İşyerimin otoparkına terk edimiş bir adet scooter bulunmaktadır. durumu pek iyi değil. Ancak sahibi olabilir düşüncesiyle burda yayınlıyorum.
Herkeze selam arkadaşlar. Ben foruma daha yeni üye oldum ve olabildiğince herlşeyi okumaya çalışıyorum ki burda bulunan ortamın havasını bende soluyup sizlere ortak olmaya çalışim.
Şimdi bende bir tane Keeway sl 150cc motor var. Bu motor emaneten bende şu an. Bundan önce sözlüm tamamen...
Bu yazı özellikle İstanbulda yaşayan ikitekercileri ilgilendiriyor.
Son alınan istihparata göre ETİLER ve civarınde yani 23.06.09 tarihinde gece saatlerinde Toplu bir temizlik yapılmış. 3 arkadaşında aynı akşam Etilerden motoru çalındı. Etiler ve civarına gidip motor bırakıcak olan...
Herkeze merhabalar arkadaşlar.
Ben Cüneyt ÖZEN. 76 doğumluyum.2 yıldır ikitekerin tepesindeyim. Forumu tesadüfen bulmuş olmakla beraber çok güzel paylaşımların ve dostlukların olduğunu görüp üye olmaya karar verdim.
İlk düldülüm 50cc lik honda vision idi
uzunca bir süre vision ardından...