Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CBR 250R kullanıyorum.
Şimdi bu motorun altında sol ve sağ (alt sakal) ve arka lastiğin üst kısmında çamurluk olarak takılan parçaları mevcut bunlar orjinalinde siyah bunların rengini değiştirmek ruhsata işlemeyi gerektirir mi ? tabi bunları değiştirince başka bir kaç yerinde daha renk...
Bayağı araştırdım en iyi zincir DID marka O ring yada X ring alınır dendi. Zinciri buldum aldım ama şimdi aklıma takıldı Ön arka dişlinin değişimi için belli bir Km varmı acaba, yada dişlilerin değişmesi gerektiğini nasıl anlarız?
Yada ne bileyim her zincir değişiminde dişli değişimide...
Ama öyle böyle değil. Oyun içersinde supersport hayal motorlarla gazlamıyorsunuz, her tür motor ve her tür yarış var, 600rr alıp manetlerine kadar değiştirebiliyorsunuz. Sürüş biraz zor ama alışınca çok zevkli oluyor oyun. Tavsiye ederim. Steam a de gelmiş 40$ gibi bir fiyatı var.
Bilgisayarda...
Cbf 150 aldım 2. el 2010 model.. Şaka maka motorla 2014 kasımın sonundan beri epey km yaptım 6.000 küsür.. tabi garaja gir çık aralara gir çık oraya parket vb derken grenaj (krenaj karenaj) cahilliğime verin hangisi doğru bilmiyorum, çizildi benmi çok pimpirikliyim bilemiyorum çevremdekilere...