E-M-R-E kullanıcısının son içeriği

1. E-M-R-E

B-A-N-U ve E-M-R-E ' nin Nikahı

Evet 1 sene 6 ay 3ay derken geldi çattı bizim Nikah Günü Bizim için anlamlı olan bu günde, MT Ailemizinde yanımızda olacağından kuşkum yok tebiii :wiinkk: Motosiklet konvoyu olmadan olmaz, konvoya katılmak isteyenler için SAAT ve YERİ daha sonra belirteceğim. ( Kına gecesinde de kadın...
  2. E-M-R-E

Bakırköy eğitim araştırma hastanesi acil kan. .

Arkadaşlar, ameliyata girecek hastamız için kan ihtiyacımız vardır kan vermek isteyen yakın olan müsait olan arkadaşlar telefonla ulaşabilirsiniz , teşekkürler. . irtibat Tufan: 0549 567 87 61
  3. E-M-R-E

saç dökülmesine en ucuz ve kesin çözüm ..

sitresten uzak bir yaşam :) :) :)
  4. E-M-R-E

B-A-N-U Doğum Günün Kutlu olsun. Nice Yıllara. .

birlikte nice mutlu yıllara cancazım. .:rendeer: :rendeer: :rendeer:
  5. E-M-R-E

viyadük ve köprü geçişi uyarıları. .!

önemli hatırlatma. . Köprülerin zemini normal yollardan önce donar çünkü altından da soğuk hava geçer. Normal yolların altındaki zeminin donması ise daha zor olmaktadır. Sabah saatlerinde ya da gölgede kalan yollara dikkat edelim.
  6. E-M-R-E

www.motosiklet.net'e oy verin zirvede tek olalım. .

arkadaşlar motosikletsiteleri.com en çok tutulan siteyi merak etmiş bizde onların merakını giderelim tüm sitelerin anasayfalarının ve isimlerinin bulunduğu bir link te sitelerin altında silik bir yazıyla oy ver kısmına tıklayın devamında onaylayın zirvede el ele olalım. :cat: :rendeer...
  7. E-M-R-E

1 Kasım Pazar sabah namazdan sonra kahvaltıya bekliyoruz.

arkadaşlar sabah namaz saati 5:30 6:00 gibi eyüp camiinde namaz sonrasında kahvaltı yapılacaktır gelmek isteyen benimle irtibat kurabilir.. 0531 651 04 18 emre akdeniz
  8. E-M-R-E

Yeni kaskım için düşünceleriniz . .

dün akşam üzeri çene açılır bir kask almak için feyizoğluna gittim ls2 çene açılırı aldım fakat işe yetişmem gerektiği için kaskı pek inceleyemedim eve geldiğimde inceleme fırsatım oldu kask açıkcası pek hoşuma gitmedi XL olmasına rağmen sıkı duruyodu güneş gözlüğü tam göze inmiyor ertesi gün...
  9. E-M-R-E

Bak Postacı Geliyorrr. . (PTT Kargo buraya:)

yoğun istek üzerine topicimizi açıyorum tükkandan arta kalan vakitlerimizde ptt kargo elemanları ve bizi yürekten destekleyen dostlarımızı bekleriz efendim :cherry: bizi sizlerle varız hobaaaaa bize hergün bayram :queen: :queen: :queen:
  10. E-M-R-E

E-M-R-E ve B-A-N-U kaza. . !

merak eden arkadaşlara ilk ağızdan açıklamayı yapayım istedim . salı akşamı erdem kardeşimizi hastanede ziyaret için yola koyulduk aksarayda hastane önünde arkadaşlarla buluşup hasta ziyareti kısa olur çıktık kumkapı sahil çekirdek, kola, sohbet, derken kalktık ve kasımpaşa ya inen yokuş tam...
  11. E-M-R-E

10 puanlık uzman sorusu. .. :)

arkadaşlar kafamı kurcalayan bir soru karbüratörlü motor mu? enjeksiyonlu motor mu? daha performanslı olur ? çekişte hangisi daha avantajlı dej avantajlıdır? mesela x-max iki seçenek var ve ya hyo 250r yine iki seçenekli gibi?
  12. E-M-R-E

mondial 150ZC Satılık . .!

ilk göz ağrımdan ayrılıyorum yeni başlayan arkadaşlara duyurulur. . http://www.sahibinden.com/kaciran_uzulsun_diyorum_-58WQQaXQQ13486581WQQpXQQdisplayitem model yılı 2007 (2008 hazirran trafik çıkışı) çinlilerin içinde şekli ve performansı ile ileri çıkan bir model . 15.000km de sorunsuz , en...
  13. E-M-R-E

"Etme" Mevlana Celalettin Rumi

http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/cbba8e07bbb442d2fe8cef6205ec2d9f0dc144a9403eb95cc1dca5f361a7476edd905f06068c9b8715267 yukardaki link youtube açmayan bilgisayarlar için http://www.youtube.com/watch?v=QGqpSMMZD0s eğer bu eşsiz şiiri daha önce okumadıysanız Yılmaz Erdoğan ın eşsiz...
  14. E-M-R-E

"rossi 46 bu adam hakkatten çılgın..."

http://www.izlesene.com/video/spor-motosiklet-yarisi/1286 sonuna kadar izlemenizi tavisiye ediyorum ölümüne yarışıyor. ..:wiinkk:
  15. E-M-R-E

B-A-N-U Doğum Günün Kutlu olsun Canım. ..

doğum günün kutlu olsun bitanem bir ömürü mutlu ve huzurlu geçirmen dileğiyle. .:rendeer: :rendeer: :rendeer: