"rossi 46 bu adam hakkatten çılgın..."

haksız yere kazandı bence burda. adamı resmen kazaya sebebiyet verdi ya yediremedi :p

ama dişlerimni sıktım izlerden harika kapışma

cıdden cok çekışmelı gecmış yarış,
cınayet sebebı yahu:D

allah'tan sılah sokamıyorlar yarışlara:queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
delidir deli yakalayin deli :mrgreen:

müthiş kapışma olmuş özellikle 2.01de(youtube linkinde) hafif tekere kalkarak geçmesi dehşet:cat:

haksız yere kazandı bence burda. adamı resmen kazaya sebebiyet verdi ya yediremedi :p

ama dişlerimni sıktım izlerden harika kapışma

Kesinlikle katılıyorum centilmenlik dışı kazandı. Viraja gaz kesmeden hatta sol ayağını yere koyacak şekilde düşme ve düşürme pahasına girdi. Bilmiyorum kazanmak güzel tabi ama bu ben hep birinci olmalıyım, başkaları geberse bile duruşu...

Kesinlikle katılıyorum centilmenlik dışı kazandı. Viraja gaz kesmeden hatta sol ayağını yere koyacak şekilde düşme ve düşürme pahasına girdi. Bilmiyorum kazanmak güzel tabi ama bu ben hep birinci olmalıyım, başkaları geberse bile duruşu...
bende öyle düşünüyorum .zaten diğer yarışçı olmasa o süraatle o virajı biraz zor alırdı .rossi yanındaki pilota dayanarak o virajı dönüyor ve onu pist dışına itiyor.yanlış hatırlamıyorsam aynısını max biaggi ye de yapmıştı.bu sebeple rossi yi hiç sevmem.ayrıca bazı birincilikleri sonrası yaptığı aşırı sevinç gösterilerinide ben show olarak değilde şımarıklık ve diğer yarışçılara gıcıklık vermek diye yorumluyorum.

Bence de hiç centilmence ve sportmence değildi..Ne yani 1 yarışı da 2. bitirsen ne olur? Hem orda Gibernau düşüp yaralanabilirdi de..Bence yanlış yapmış ama bu adamın ölümüne mokoko felsefesini de sevmiyorum değil:)

oldum olası bu herife uyuz oluyorum zaten
haram olsun o kazandığı yarış
başkasını tehlikeye atıyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar