E-CC kullanıcısının son içeriği

1. E-CC

Güncel Fiyatlar ile Motosiklet Tavsiyesi

Merhaba, Mondial 100 MFM(ilk motorum) ile 3000-3500km'yi devirdim. Yeni motor için bakınıyordum sitede fakat okuduğum yorumlar da 9.000TL denilen motor olmuş 12.000-15.000TL(ikinci ellerden bahsediyorum, sıfırı konuşmak bile istemiyorum). Şuan da A1 ehliyetim var. Şubat'da A2 ehliyetimi...
  2. E-CC

Megelli StreetBike 125 Hk.

Merhabalar, öncelikle telefondan yazdığım için yazım hatalarını mazur görünüz. 3000KM Mondial MFM100 ile ilk motor tecrübemi yaşadım ama tamamen otomatik vitesti. Şimdi ise tasarımına ve özelliklerine hayran kaldığım, başlıkta yazan motoru alacağım yakın bir tarihte. Konu hakkında bilgisi...
  3. E-CC

Geçiş Hakkı vs Türkiye

Merhabalar, ben daha motoru 3000 km sürmüş biri olarak sizlere bir fikir sunup, tartışmak istiyorum. Bugün, yolda giderken bütün arabalar önüme atlıyordu. Sanki önüme atlayana 500 lira veriyorlar, anlamadım. Bende mi suç var acaba? Mesela şehir içi hız limiti, 50 olduğu için ben genelde 35le...
  4. E-CC

Kask Tavsiyesi

Merhaba bugün 30 km/h ile gezerken, bir aracın öne atlamasyıla ön freni bir anda kitledim ve yerle buluştum. Ah salak kafam, bişiy olmadan anlamaz ki durumun ciddiyetini(Kask vardı ama sağlam bişiy değil 100 tllik). Öğrenci olduğum için belli bir bütçe var(hayat koşulları), ama bunun şakası...
  5. E-CC

A1 Ehliyet İçin 125cc Cross Motor?

Merhabalar,cup motorumla 1300km tecrübe yaptıktan sonra yeni bir motor almak istiyorum. Tercihim cross. Şekilleri şemali sesi tekeri herşeyiyle beni cezbeden bir motor türü. 3-4 yıl kullanmayı düşünüyorum. Fiyat bütçem ise max 5500TL. Cross motor harici motor tavsiye etmememenizi temmenni...
  6. E-CC

Lazer Virtigo Kask/dURT Mont Alınır Mı?

Merhaba, Lazer Virtigo kask hakkında düşünceleriniz nedir? Kask'ın fiyatı 150 TL civarı ve sharp'dan 4 yıldız almış? Altımdaki motorla zaten 70'i geçemediğim için beni korur mu? Şehirdışı kullanmıyorum şehiriçi kullanıyorum ve otoban otoyol gibi alanlardada kullanmıyorum motorumu. Sadece şehir...
  7. E-CC

Az Önce Yanımda Düşen Motorlu Arkadaş!

Merhaba, bugün İstanbul'da hava güzel olduğu için bir gezintiye çıkayım dedim. Her zaman ki yerden sabit bir hızla giderken ileride kırmızı ışıkların yandığını görüp gaz kestim yavaşladım. O arada arkadan bir helikopter gibi ses geldi aynadan bakmam ile S çizerek gelen scooter bir motosiklet...
  8. E-CC

Motoran Crayz 125 Ve Boy Hk?

Merhabalar, gelecek 3 ay için birçok motora baktım cross'a kafam yatmıştı kararlaştırmıştım yani fakat şimdi bu motoru görünce fikrim değişti. Acayip hoşuma gidiyor motor fakat altımda ufak kalmasından korkuyorum. İlk defa bir motora bu kadar ısınabildim birde altımda küçük kalırsa baya...
  9. E-CC

125cc Cross Tavsiyeleriniz

Merhabalar, 5-6 ay'a 2.el bir cross düşlüyorum. Sizin fikirleriniz nelerdir? HYOSUNG XRX 125, XT 125R gibi motorlar sizce nasıldır. Bunlar genelde 20 30b kilometrede. Alınır mı? Çok yakar mı? A1 ehliyet olduğu için buna uygun tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi günler dilerim...
  10. E-CC

Az Önce Lastiğim Patladı

Merhabalar, çinlinin gazabına uğradım sanırım. Yolda hiçbirşiy yokken lastik bi anda sıfır oldu asfaltla. Şimdi, daha ilk motorum tamirci buna ne kadar ister? Kazık yemiyelim :) Foto eklenicek 5dkya
  11. E-CC

Kask, Korumalı Mont, Kormulı Eldiven Tavsiyesi

Merhabalar, başlıkta da belirtiğim gibi tavsiyelerinizi beklemekteyim. Eldivene 50 tl monta 150 kaskada 175 tl ayırdım genellikle Sokaklarda sürüyorum ve bazen semtler arası gidiyorum. Ayrıca, semtim kalabalık değil yani olacağından değilde gene de güvenlik sağlanmalı :) Tavsiyelerinizi merakla...
  12. E-CC

Cub'a Modifiye?

Merhaba Abilerim ve kardeşlerim, motorumda biraz değişiklik yapmayı düşünüyorum. Şimdi; modifiye dedim ama bieçok kişi apaçi gibi anlıyacak. Ben modifiye kelimeisini özelleştirmek anlamında kullanmak istiyorum :). Öncelikle araçlarda olan benzin kapağına yapılan graffitilerden yapmayı...
  13. E-CC

Honda Ve Yamaha Akademi?

Merhaba, bunlar ile ilgili birkaç sorum var. Bu eğitimlere A1 ile katılabilir miyiz? Ehliyetimizi götürmek zorunda mıyız? Yaşım 16 kabul edilir miyim? Ücretli midir? İlla Honda veya Yamaha motorumuz mu olmak zorunda? Sorularıma cevap verecek abilerime ve kardeşlerime şimdiden minnettarım.
  14. E-CC

Yeni Motor Sigorta Fiyatı?

Selamünaleyküm, yeni 100cclik motor alıyorum A1 ile. Elektrikli alıcaktım ama benzinlinin daha uzun ömürlü olduğuna karar verdim. Şimdi, motoru babamın üzerine alacağım araba ehliyeti var 20 yıldan fazla. Yaşı 44. En ucuz sigorta ne kadardır, zorunlu trafik sigortası hakkında Bilgilerinize...
  15. E-CC

Mondial E-mon Blink 3.0 Düşünceleriz

Selamünaleyküm Abilerim ve kardeşlerim. Yaşım 16, 1 aydır forumu takip ediyorum bende kısmet olursa bu hafta elektriklide olsa sanırsam motorsiklet sahibi olacağım. 2.800 tl'ye sıfır olarak almayı düşünüyorum çünkü ikinci ellerin sağlam olduğunu düşünmüyorum. Ev ve okul arası gidip geleceğim...

Yeni mesajlar