Lazer Virtigo Kask/dURT Mont Alınır Mı?

Merhaba, Lazer Virtigo kask hakkında düşünceleriniz nedir? Kask'ın fiyatı 150 TL civarı ve sharp'dan 4 yıldız almış? Altımdaki motorla zaten 70'i geçemediğim için beni korur mu? Şehirdışı kullanmıyorum şehiriçi kullanıyorum ve otoban otoyol gibi alanlardada kullanmıyorum motorumu. Sadece şehir içi kullanıyorum :)

Not: Ayrıca " dURT Air Max " " dURT Softshell" hakkındaki düşüncelerinizi de bekliyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------

Ayrıca n11'den alsam kask zarar görmüş olur mu sizce? Siz olsanız n11'den alırmıydınız?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------

İşten gelen motorcular için güncelliyorum. Görsenize yahu :)

+Aynen durt,prohel,prosev gibi markalarin mallari naisldir kullanan varmi,tavsiyr edebilecek olan bi arkadas varmidir

3 liraya 5 köfte yok 1 köfte alabilirsin karnın da o kadar doyar işte.Paran bol ise 5 köfte alıp karnını tıkabasa doldurursun.Yoksa fakir gibi 1 köfte yiyip şükredersin.

Lazer Vertıgo Kask kullandım,tavsiye ederim,5 sene arkadaşlık yaptı.
Güneş vizörlü bir kaska ihtiyaç duyduğumdan,emekli ettim.
Ls2 güneş vizörlü bir kask aldım,doğru dürüst kulllanmadan yıpranmaya başladı,Ls2 ilk ve son kaskım oldu
Fiyatına göre fena kask değil,lazer,mont hakkında bir bilgim yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kaskı bilemicemde bilindik markalara yönelmen iyi olur.durt kışlık mont aldım bu kışı rahatlıkla çıkarttım.rüzgar almıyor içliği var su geçirmiyor.ayrıca korumalarıda gayet yeterli.ama herkese rahat gelmeye biliyor o yüzden denerseniz iyi olur.

http://urun.n11.com/mont/bering-vectrom-evo-P76566374

ben bunu aldim 4 mevsim kullaniyorum 4 mevsim mont yani 5-6 kati var tabi daha ucuzdu dolar yukselince uguuguugu

Guzel ama butce 200 250 lira max.o yuzden sorun benim icin

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------

Kaskı bilemicemde bilindik markalara yönelmen iyi olur.durt kışlık mont aldım bu kışı rahatlıkla çıkarttım.rüzgar almıyor içliği var su geçirmiyor.ayrıca korumalarıda gayet yeterli.ama herkese rahat gelmeye biliyor o yüzden denerseniz iyi olur.

Modeli. nedir 4 mevsim giyebilirmiyiz, kislik alsak yazin astari cikarmi ic,terletir elbette çekilmez hale gelirmi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar