- Konu Yazar
Merhaba, Lazer Virtigo kask hakkında düşünceleriniz nedir? Kask'ın fiyatı 150 TL civarı ve sharp'dan 4 yıldız almış? Altımdaki motorla zaten 70'i geçemediğim için beni korur mu? Şehirdışı kullanmıyorum şehiriçi kullanıyorum ve otoban otoyol gibi alanlardada kullanmıyorum motorumu. Sadece şehir içi kullanıyorum 
Not: Ayrıca " dURT Air Max " " dURT Softshell" hakkındaki düşüncelerinizi de bekliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------
Ayrıca n11'den alsam kask zarar görmüş olur mu sizce? Siz olsanız n11'den alırmıydınız?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------
İşten gelen motorcular için güncelliyorum. Görsenize yahu
Not: Ayrıca " dURT Air Max " " dURT Softshell" hakkındaki düşüncelerinizi de bekliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------
Ayrıca n11'den alsam kask zarar görmüş olur mu sizce? Siz olsanız n11'den alırmıydınız?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------
İşten gelen motorcular için güncelliyorum. Görsenize yahu