düzkontak kullanıcısının son içeriği

1. düzkontak

transalp'e zincir almalıyım ama nerden nasıl??

arkadaşlar !!! bugüne kadar temizliicem falan diyerek aklıma gelen herşeyle zinciri temizledim temizledim durdum cillop gibi yaptım yaptımda ....!!! sonuç olarak, zincir miladını doldurmadan artık beni bi tarafa bırak diyo ! acilen değişmesi lazım ! ancak servise falan soruyosun 300 ytl den...
  2. düzkontak

arkadaşlar ilk kazamın ardından !endişem motor

çarşamba günü ilk (dilerim son olur )kazamı yaptım !hafif bir iki sıyrıkla atlattım ! aman noolur kadın sürücülere dikkat edin !hatta mümkünse motorunuzu çekin yol kenarına iyice uzaklaşmasını bekleyin ! neyse önümde zınk diye durdu hatun arabayla ama ben duramadım ön frenede asıldım öyle olunca...
  3. düzkontak

honda rebel kulananlar !

servise yağ filitresini değiştiriim diye gittim ,motorda yağ filtresinin bulunmadığını söylediler ! sadece bir süzgeç varmış oda değişmiyormuş !bu konuda bilgisi olan varmı !
  4. düzkontak

herkeze selam !

arkadaşlar bir honda rebel'im var ! yağ filtresini değiştirmekti niyetim bir motorcu bana 34 euro fiyat verdi sonra servise gittiğimde o motorda yağ filtresi olmadığını öğrendim !! noolluyo yaaa biri bana bunu açıklayabilirmi ??

Yeni mesajlar