transalp'e zincir almalıyım ama nerden nasıl??

arkadaşlar !!! bugüne kadar temizliicem falan diyerek aklıma gelen herşeyle zinciri temizledim temizledim durdum cillop gibi yaptım yaptımda ....!!! sonuç olarak, zincir miladını doldurmadan artık beni bi tarafa bırak diyo ! acilen değişmesi lazım ! ancak servise falan soruyosun 300 ytl den falan başlıyolar !! bir kaç yere sordum biri çekoslavak malı dedi biri tayvan dedi herkez bişey söylüyo tabii 150 ytl civarı bunlar ama nasıl güvenilirmi ?? 300ytl veripte servisten orjinalini alamiicam bir gerçek !sirkeciye geç oradan bak dedi en son bi arkadaş ! ama nereye gidiim nasıl derdimi anlatıcam bilemiyorum !! muhakkak aranızda bu durumu yaşamış olanlar vardır !gerçekten çok minnetarım kalıcam yardımcı olabilirseniz !

izmirde oturuyor olsaydın git 1. sanayiye oringli isveç malı zincirler var onlardan derdim yada bu tip malzeme satılan bir yer varsa oradan al oturdugun yerde hem kazıklanmamış hemde daha sağlam bir zircire sahip olurdun aman ha sakın oringsiz alma uzar tekere mekere dolanır kazaya sebebiyet verir

En iyi zincirler Cek mali zincirlerdir. Sorunsuz uzun donem kullanabilirsin. DIT marka onerecegim tek markadir.

Marka motosiklet kullanmanın bazı bedelleri olacak malesef......
Transalp gibi bir araca da gidip Çekoslavak ya da Taiwan malı zincir takmak sadece boşa para harcamak bence! ucuz dediğin ( 150,-YTL ) nin kısa vade yatırımı olmasını istemiyorsan, uygun ve orijinal bir zincir almanı tavsiye ederim:bounce:

NoT: zincir kimbilir kç Km devirdi bugüne kadar!!! tarifine bakarak 1,2 blekide hiç değişmedi ? hangisi = hiç değişmemiş sanırım.
Bu durumda sadece zincir değiştirmek o zinciri çok kısa bir süre içerisinde bozmak demektir çünkü ön ve arka dişlilerinde bayağı aşınmıştır ve değişmesi büyük bir olasılık! bence bir kontrol et ya da işi İYİ bilen birine baktır derim para harcamadan önce:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar