Düşünemedi kullanıcısının son içeriği

1. Düşünemedi

2025 nmax 125 tech max alınır mı ?

neden alınmaz hocam, güvenli ve sorunlarıyla uğraşmayacağım motor arıyorum. Hem kurye yapayım hem de kafam estiğinde gezeyim istiyorum Lokasyon Kocaeli/İstanbul Naked motorla kuryelik yapılmaz herhalde, konforlu ve güvenli bir şey arıyorum
  2. Düşünemedi

2025 nmax 125 tech max alınır mı ?

Hem kurye hem turlamak için uzun ömürlü motor arıyorum, sorunlarıyla uğraşmak istemiyorum
  3. Düşünemedi

moto kurye için nmax 155

hem gezmek hem de moto kurye için kullanabileceğim motorsiklet arıyorum ne düşünüyorsunuz ? farklı bir motor öneriniz var mı ? 1753684241 2025 model nmax 125 ler de iyiymiş ne düşünüyorsunuz ben düşünemiyorum
  4. Düşünemedi

6 Ay 6000km sorunsalı

2024 model motosikletimi satmak istediğim zaman noter veya satış esnasında bir problem yaşar mıyım ?
  5. Düşünemedi

dominar 250 vs n250

2 seçiminiz olsa hangisin tercih edersiniz ? Genelde terapi olarak gezmek için kullanılacak. Dominar'ın ağırlığından dolayı aklım n250 de kaldı.. Teknik Veriler : https://www.ekuralkan.com/dominar-d-250 https://www.ekuralkan.com/bajaj-pulsar-n-250
  6. Düşünemedi

Kask için telefon tutacağı

Mt revenge - 2 kask aldım bi tane turlarken video çekmek istiyorum Paylaştığım kask modeline takabileceğim sağlam f/p telefon tutacağı önerisi olan var mı ?
  7. Düşünemedi

Disk kilidi nedir ? F/p disk kilidi var mıdır ?

Bajaj n250 için f/p disk kilidi arıyorum. Önerileriniz nelerdir ? Kullanıp da memnun olduklarını paylaşır mısınız ? Bir de bunların mm si varmış Mesela armor markalı ürünleri inceledim biraz 10mm 14mm falan var N250 için mm ne olmalı.
  8. Düşünemedi

Başlangıç ekipmanı

n250 önsipariş verdim ve ekipman topluyorum. Şuan aklımda bunlar var ne düşünüyorsunuz ? Farklı bir öneriniz var mı ?
  9. Düşünemedi

Aynı fiyata 0 motor mu yoksa rodajı yapılmı 2. El motor mu

N250 almayı planlıyorum fakat rodaj konusunda fikrim yok Hangisini tercih etmeliyim
  10. Düşünemedi

İst Anadolu - Kocaeli Bajaj Motor Satın alımı

n250 alma planım var yakın zamanda Bu lokasyonlarda hangi bayiden motor alınabilir ?

Yeni mesajlar