dundanbiri kullanıcısının son içeriği

1. dundanbiri

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Ben bir düşüneyim, Bandırmadan Çanakkale köprüsün daha mantıklı geldi bana sabah 6 da çıksam :) , aslında komşu usta cb500 f i verse şahane olurdu du bakalım, olmadı jupi ilen 😅
  2. dundanbiri

Scooter mı MotoSiklet mi ?

Yaz kış ihtiyaç amaçlı tvs jupi, imkan olsaydı yanına bi z 900 rs se oh mis :)
  3. dundanbiri

Çin'de festival sırasında arıza yapan yapay zekalı robot dehşet saçtı

izlemiştim, baya komik, güzel caps yapılır bundan :)
  4. dundanbiri

Boykot Ediyor musunuz

Boykot vs ilgilenmiyorum, cc içmem sevmiyorum, ülker tercih etmiyorum, edit: popüler franchise markalardan yemek söylemiyorum, zaten ayda bir belki dışardan söylerim oda 3 tane yerel işletme var, mahallemde onlar, fazlasını da hesap edecek, düşünecek durumum yok. Yerli yabancı, bir ton şirket...
  5. dundanbiri

Motosiklet Karşılaştırma ( XMAX 300 - QJ Fortress 350 - SR4 Maxi )

Konudan bağımsız, motorunuzu yeni farkettim masaüstü resmimdir, çok beğenirim :) , nazar değmesin.
  6. dundanbiri

bu site güvenilir mi

Şansını deneyebirsin , tamirciler bir çözüm bulabilir, farsız da gezilmez yani :D belki yeni başlamışlardır, bilinmez, ama ben tercih etmem :)
  7. dundanbiri

bu site güvenilir mi

whois bilgilerine göre, 13.01.2025 tarihinde 1 yıllık kayıt yapılmış, yeni bir site, ben güvenmezdim.
  8. dundanbiri

Kask takmayanlara benzin yok

Sıvı yakıt mı ?
  9. dundanbiri

Kymco Türkiye'de Motosiklet Üretimine Başladı..

Umarım hayrını görürüz, iki sene kıpırdayamam, sonrasında bakarım :)
  10. dundanbiri

Yolda Tartıştığı Otomobil Sürücüsünü Öldüren Motosiklet Sürücüsü..

Rahmetli amca hayatınıda biriktirdiği bütün öfkeyi bu olaydan çıkarmış sonunda rahatlamış...
  11. dundanbiri

Cunda Adası, Festival

Günaydın abilerim ablalarım, köyüme döneceğim yolda kaldım, şaka şaka 🤣🤣 Festivalde olan veya benim gibi haftasonu gidecek olan varsa haberleşelim, buluşalım. Öğlen Bandırma'da sanayiden yola çıkıyorum, Pazar günü dönmeyi planlıyorum.
  12. dundanbiri

İlk Cross Motorum Kuba Black Cat

Herkese merhabalar. İyi şeyler birdenbire olur; bu kadar bekletmez insanı. sürüncemede kalan heyecanlardan ancak kötü şeyler çıkar. ya da hiçbir şey çıkmaz.” "oğuz atay, korkuyu beklerken " Usta böyle söylemiş güzel de söylemiş, birdenbire olan bazı güzel şeyleri korumayı başaramamış olsakta...

Yeni mesajlar