DukeRider kullanıcısının son içeriği

1. D

branda mevzusu

Allah ını seven üstüme branda atsın! motorum icin branda arıyorum üclü canta seti vs var. satıcıya motorun marka modeli yazdık üclü canta seti var dedik tamam dediler yollamış brandayı zate dandik birsey 80 lira para verdim sonuc motorun yarısına kadar zor iniyor. varmı hic tanıdığınız...
  2. D

2017 model 2018 mayıs çıkıslı ktm duke 390

herkese selam. sahibinden ilan no : 699917088 ayrıca istediginiz bilgiler icinde buradan da yardımcı olurum.
  3. D

super tenere 1200 kullanıcıları yada bilgisi olanlar

motor sevdam hic aklımda yokken 2015 te amcamla motor fuarına gitmemizle basladı. fuarda hic aklımda yokken ansızın yasanan ask ile ktm duke 200 aldım. motoru haziran a kadar sürmedim mart gibi almıs olsam 2 küsür ay hava düzelsin egitim alayım az gece pratik yapayım derken. sonra eylülde denize...
  4. D

çalışma alanı

merhabalar,duke 200 aldım ve ılk motor tecrubem.egıtım almama ragmen gecelerı bır sure trafık az ıken calısmak ıstıyorum yada gunduzlerı trafık olmayan alanlarda.ıstanbul anadolu yakasındayım.onerebılecegınız alan varmıdır
  5. D

ktm duke 200

merhaba,bu konu başlığı forumda daha önce yayınlanmış lakin benim itiyacım olan bilgilere ulaşamadığım için tekrar açıyorum.2015 fuarına cbr 250 için gidip gördüğü anda ktm duke 200 naked alan biriyim :) evet uzun takipler vs ler sonucu istediğim motor yerine duke 200 naked ı görür görmez bütün...

Yeni mesajlar