branda mevzusu

Allah ını seven üstüme branda atsın! motorum icin branda arıyorum üclü canta seti vs var. satıcıya motorun marka modeli yazdık üclü canta seti var dedik tamam dediler yollamış brandayı zate dandik birsey 80 lira para verdim sonuc motorun yarısına kadar zor iniyor. varmı hic tanıdığınız bildiginiz biryer saglam branda diken yapan eden. yardım lütfen

En iyi çözüm local çevredeki tır dorselerine kamyonlara branda çeken dükkanlar var onlara kestirip yaptırman

İnternetteki hazır ucuz brandalara sakın para vermeyin,beş para etmez,gidin bi tentecide yaptırın,ömürlük

Arkadaşlar brandaciya yaptirmak iyi çözüm tamam da ağır olmaz mı? Yani sürekli evde sabit kalacaksa branda tamam da yanında taşınacaksa sıkıntılı olabilir bence.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------

Şöyle bir branda var. Bunun Large bedeni muhtemelen size de uyar.
https://www.motosikletaksesuarlari....m-Arka-Cantali-Motosikletlere-Ozel-_9101.html

Son düzenleme:
35Tl' ye aldığım branda gayet güzel iş görüyor...

Kapalı garajınız varsa görür tabii. Açık alanda bunun mümkün olduğuna inanmıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:32 ----------

35Tl' ye aldığım branda gayet güzel iş görüyor...

Kapalı garajınız varsa görür tabii. Açık alanda bunun mümkün olduğuna inanmıyorum.

evet internetten branda aldım su geçirmez diye, yağmuru yiyince şıp şıp içine damlamış..

Çok iyi branda yapan bir yer var diken yada her neyse bursa da kapalı Çarşınin alt caddesinde. Ama motosiklet için özel bir şey yapmıyorlar ben iş yerinde motosikletin üzerine koymak için aldım 3x3 metre bayağı büyük de geliyor bağlama yerleri var şu mavi renkli Branda lar var ya onlardan işte gerçekten sağlam şekilli sukullu olmasına gerek yok zaten sonra bu Branda dan ben n11 de de gördüm istersen link atarim. Bence en sağlam yolu bu fiyat olarak da 50 TL falan

Son düzenleme:
Depoda vardı benimde böyle bişey bu ara istanbul çok yağmurluydu garajdan uzaktayım attım bende motorun üstüne

cavaplar icin tesekkür ler nick duke kaldıda motor super tenere 1200 üclü canta seti var. n11 den aldım branda ama motorun yarısında kaldı simdi satıcıyla cözmeye calısıyorum ama cözemicez sanırım. biryer bulup branda diktirmek gerek sanırım

Allah ını seven üstüme branda atsın! motorum icin branda arıyorum üclü canta seti vs var. satıcıya motorun marka modeli yazdık üclü canta seti var dedik tamam dediler yollamış brandayı zate dandik birsey 80 lira para verdim sonuc motorun yarısına kadar zor iniyor. varmı hic tanıdığınız bildiginiz biryer saglam branda diken yapan eden. yardım lütfen

Adam gibi branda diken maalesef tek tük 300 500 lira olsa bile uğraşıp branda dikmiyor. Daha önce böyle acı bir iki tecrübem oldu motosikletimle gitmeme rağmen leş gibi brandalar diktiler. Şu an 3 lü çanta seti tur camı orta sehpa komple dolu süper teneremi Siyah renkli vexo plus xl beden branda ile kapatıyorum jantlara kadar kapanıyor. Motosikletiniz nekadar büyük bilemiyorum ama benim brandadan daha büyükleri atv brandası olarak geçiyor

Adam gibi branda diken maalesef tek tük 300 500 lira olsa bile uğraşıp branda dikmiyor. Daha önce böyle acı bir iki tecrübem oldu motosikletimle gitmeme rağmen leş gibi brandalar diktiler. Şu an 3 lü çanta seti tur camı orta sehpa komple dolu süper teneremi Siyah renkli vexo plus xl beden branda ile kapatıyorum jantlara kadar kapanıyor. Motosikletiniz nekadar büyük bilemiyorum ama benim brandadan daha büyükleri atv brandası olarak geçiyor

Mahmut hocam süper tenereyi aldım şükür. üçlü çanta varken disklere kadar inmiyor bile branda anca ucu ucuna. sizinkinden memnunmusunuz bende alayım olmadı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar