Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gecenlerde sirkeci-bostancı araba vapurunda motorcu bır ıkı kısıyle tanıstık.laf fren balatasına geldi.bu bıten fren balatalarını caktırıyorlar dedi.ama fazla bıse anlamadım. dediğine göre en az yenısı kadar ıyı oluyormus. varmı bilgisi olan yada daha önce bu işlemi yaptıran? şimdiden...
selam arkaadaslar.bır chopper almayı dusunuyorum ama bunların hangısı en az yakıyor.ozellikle kanunı tıger,keeway 150,regalraptor 250 liklerin sarfiyatları nasıl.sımdı kewayy le tıger aynı yakıyosa neden keway alayım daha guclusune bınmek daha mantıklı
selam millet sonunda aldım motorumu.2004 cbr600f kırmızı. yarın işallah noter işi hallolur fakat tarfikten üzerime ruhsat cıokartmam için ne lazım bilmiyorum. ikametkah falan istiyorlarmı. bu aralar devir işi yapan olmussa bir yardımcı olsun. motorumun resimlerini en yakın tarihte koyarım siteye.
ben yeni degilim ama sohbetlere katılmadım şimdiye kadar ama artık burdayım işallah.resmi ekledik bide su üye adını değistirebilsem. işallah eve adsl bağlatacam o zaman herkesle tanısırız. etrafımdakilerle sohbette motor bahsi yapamamak bana pis koyuyor. :pr:
selam miilet elimde peşin 12milyar kadar para var 600 lük honda makina arıyorum yanlız ucuza düşmesini bekliyorum yardım ederseniz sevinirim 2004 2005 gibi bir model