race honda

selam miilet elimde peşin 12milyar kadar para var 600 lük honda makina arıyorum yanlız ucuza düşmesini bekliyorum yardım ederseniz sevinirim 2004 2005 gibi bir model

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sahibimden.com a bak derim

Forumdan Uzaklaştırıldı
zorlarsan güzel 2004 RR bulursun yada 2005 600 F ama araştırman lazım sitede yakın zamanda bitane 600 F ilanı gördüm bi formlara bak istersen

en ucuz zamanlar bu zamanlar dogrudur ama sahibinden com un tadı yok 15 gündür bende tam sizin dediğiniz gibi zorlıuayıp bir 2004 2005 rr yada f istiyorum işallah bulacaz :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aprillacan, rabet olunca fiyatlarda uçuyor haliylee bu arada başka böyle motorsikleti satışının fazla olduğu site varmı ....

Valla sahibinden.com kadar yoğun olan başka bir yer bilmiyorum yok galiba....

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
AVATAR RESMİNİZ FORUM KURALLARINA UYMAMAKTADIR. LÜTFEN DEĞİŞTİRİN

+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
*********************¿*********************

yahu neden kimse bi_e söylemiyor daha 20 gün önce zibille honda satan vard1 nerde bu millet nerde bu devlet

linkte örnek gösterdiğiniz suzuki gsx-r 600 motosiklet benim şahsi eski motosikletimdir.ticari değil zevk yönünden satın almıştım ve aklımda acaba sorusu vardı.kawasaki sever olarak ve uzun senelerdir hep aynı markaya bindiğimden dolayı ilk defa böyle bir modele binmek sıkıntı yaratırmı derken tam tersine büyük zevk aldım açıkcası.makinası sattığımda çok temiz ve diri idi ki tahminen gene aynı durumdadır.bu kasa gerçekten tatmin edici esneklik ve performans açısından yeterli başarıya sahip,zevkli bir sürüş sağlayan bir modeldir.bilginize sunarım.iyi günler..

ya millet banada bir cbr600 bulamadınız yardım edin de bir kardeşiniz daha cıksın su istanbul trafiğine sınavlarımda bitti bu aralar ne var bulsanız bitane linkte verdiğim suziki mükemmel ama param yetişmiyor

sonunda motorumu buldum 2004 cbr600f kırmızı. işallah hafta sonu trafğe cıkarız

600f

biraz daha kas , 2004 7500kmde kız gibi makinam hayırlı olsun. ev bostancıda motor kapalı garajımda ne zaman istersen gelir görürsün.
kazası belası yok allaha şükür , istediğin yerede gösterebilirsin.
ben mutluhandan aldım , servislerinide hep orada yaptırdım.

2001 mod R6'ım var daha 15000 km'de,bende almadan önce cbr üzerinde yoğunlaşmıstm.Ama yamaha tercih ettim çok memnunum,iki model görsel ve performans açısından kıyaslanmaz tavsiye edrim.Benim motorumda satılık 1000 cc ye çıkmak istiyorum üzerinde bir sürü extralarla vericem ilgilenen arkadaslarada buradan duyurulur.(motorumu kızıltoprak MOTOTAS'da görebilirsnz syh krmz olan)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar