Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kral zaten ben de alırken bakmadım ve ne olduğunu bile bilmiyorum. ilk motorum olduğu için de zarar görmesini ya da kendi hayatımı tehlikeye atacak bir şey yaşamak istemediğim için buraya sorma gereği duydum. teşekkürler iyi günler.
Merhaba herkese.Vites düşürmek konusunda kafama takılan birkaç olay var. Rev match gerçekten olmazsa olmaz olarak öğrenilmesi gereken bir şey mi? Motoruma zarar vermeden vites nasıl düşürebilirim? Motorumda kaydırmalı debriyaj olması neyi değiştiriyor?
Selamlar herkese. Aslında Scorpion Exo 491 düşünüyordum ama sharp testinde Ls2 Stream 2'nin puanının daha yüksek olduğunu gördüm.Bu bütçelerde (6-8k) hangi kaskı önerirsiniz? Ayrıca yanında da Scoyco MC44 veya MC58 eldiven almayı düşünüyorum nasıldır?
selamlar herkese. ilk defa motosiklet aldım ve genel olarak hiçbir ekipman almadım. bildiğiniz bütçe dostu aynı zamanda da güven veren ekipmanları önerebilir misiniz? teşekkürler iyi günler.