Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim ki vidalıydı vidası gevşemiş ve kısa bir mesafede de düşürmedim 20 km yol gelmişim plakasız allah bilir nerde düştü
1780265679
bu seferde linç yeriz polisimin yanındayım tayfadan aman aman hiç gerek yok
vallahi hocam tiksindim ya 112 yi tekrar aradım bugün bizle alakalı bi durum değil yakında ki karakola git diyor kadına diyorum ki gittim ilgilenmediler biri kenarda pubg oynuyor diğeri bankta tiktok kaydırıyor diyorum yapabileceğim bir şey yok diyor dedim napıcam biri plakamı kullanıp yasadışı...
hocam e devlettekinde tek plaka olduğu için işlem yapılmıyor hatası veriyor normal taksilere özel o sanırım 112yi aradığımda ise karakola gidin diyor hizmet alamıyorum bir türlü
1780179843
şaşırtmıyor hiç
Merhaba dün gece saatlerinde plakam düştü ve 2 tane karakol gezdim bildirmek için sonuçta biri alıp kullanabilir başım belaya girebilir diye fakat karakoldakiler tiktok kaydırarak tenezzül bile etmeden biz ilgilenmiyoruz pazartesiyi bekleyip trafik şubeye gitmen lazım dedi aynı karakolda 1 ay...
öyle olmuş olsa bile polis kimliği adı altında böyle lavuk lavuk davranamazsın gider plakasını varsa alır yoksada kayda alırsın şikayet edersin ülkenin polisi bile böyle yapıyorsa vatandaş neler yapar umarım kimsenin başını yakmadan açığa alınır
revit mosca almayı planlıyordum sonra karşıma ls2 dart evo çıktı muadil gibi gözüktüğü için bi şans vereyim dedim 1 aydır kullanıyorum terletme vesaire bir sorunu yok korumalarıda gayet sağlam gözüküyor fiyat performans diyebilirim
aynı şekil dediğin gibi yaptırımı var korna çaldı diye arabadan inip allah gibi hesap soramaz hırto ayrıca motorcu korna çalmasına herhangi bir sebep bulabilir biri yola atlamasın vesaire diye çaldım diyerek sıyırabilir araç şoförünün herhangi bi savunması olamaz
tek şerit olunca sinyal vermeme toleransı mı doğuyor o nasıl bir mantık ayrıca girmemiş şeridine adamın öyle her kornaya aşağı inerse enayi gibi 4 5 ay ceza ödemeye gider işe ibretlik olur umarım bu trafikteki hırtlara