Arama sonuçlarınız

1. D

Kaza yapıp toplanmış motor alınır mı?

aldın mı yani hocam bu konuda ki motoru
  2. D

Plakam Düştü Bildiremiyorum

kocaeli mi hocam
  3. D

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

hocam alakasız olacak ama memnun musun
  4. D

benim ki vidalıydı vidası gevşemiş ve kısa bir mesafede de düşürmedim 20 km yol gelmişim plakasız allah bilir nerde düştü 1780265679 bu seferde linç yeriz polisimin yanındayım tayfadan aman aman hiç gerek yok
  5. D

vallahi hocam tiksindim ya 112 yi tekrar aradım bugün bizle alakalı bi durum değil yakında ki karakola git diyor kadına diyorum ki gittim ilgilenmediler biri kenarda pubg oynuyor diğeri bankta tiktok kaydırıyor diyorum yapabileceğim bir şey yok diyor dedim napıcam biri plakamı kullanıp yasadışı...
  6. D

hocam e devlettekinde tek plaka olduğu için işlem yapılmıyor hatası veriyor normal taksilere özel o sanırım 112yi aradığımda ise karakola gidin diyor hizmet alamıyorum bir türlü 1780179843 şaşırtmıyor hiç
  7. D

Merhaba dün gece saatlerinde plakam düştü ve 2 tane karakol gezdim bildirmek için sonuçta biri alıp kullanabilir başım belaya girebilir diye fakat karakoldakiler tiktok kaydırarak tenezzül bile etmeden biz ilgilenmiyoruz pazartesiyi bekleyip trafik şubeye gitmen lazım dedi aynı karakolda 1 ay...
  8. D

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

öyle olmuş olsa bile polis kimliği adı altında böyle lavuk lavuk davranamazsın gider plakasını varsa alır yoksada kayda alırsın şikayet edersin ülkenin polisi bile böyle yapıyorsa vatandaş neler yapar umarım kimsenin başını yakmadan açığa alınır
  9. D

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

2 tane marul koysaymış yola peşine giderdi ne güzel uğraşmazdı hiç eleman eylem yapan üniversiteli görmüş taze kumanya almış polis gibi çıldırmış
  10. D

4500tl kask önerisi

exo 391
  11. D

Yazlık eldiven önerisi

revit mosca almayı planlıyordum sonra karşıma ls2 dart evo çıktı muadil gibi gözüktüğü için bi şans vereyim dedim 1 aydır kullanıyorum terletme vesaire bir sorunu yok korumalarıda gayet sağlam gözüküyor fiyat performans diyebilirim
  12. D

Tam Sopalık!!!

bu hata nedeniyle kaldıktan sonra 6k vereceksen diğer sınavım için hatadır olur diyelim?
  13. D

Motorcuya Saldırı Anı ve 180k Ceza

aynı şekil dediğin gibi yaptırımı var korna çaldı diye arabadan inip allah gibi hesap soramaz hırto ayrıca motorcu korna çalmasına herhangi bir sebep bulabilir biri yola atlamasın vesaire diye çaldım diyerek sıyırabilir araç şoförünün herhangi bi savunması olamaz
  14. D

Motorcuya Saldırı Anı ve 180k Ceza

tek şerit olunca sinyal vermeme toleransı mı doğuyor o nasıl bir mantık ayrıca girmemiş şeridine adamın öyle her kornaya aşağı inerse enayi gibi 4 5 ay ceza ödemeye gider işe ibretlik olur umarım bu trafikteki hırtlara
  15. D

1000tlye mont varmıı

fena bi projesin sen ya açtığın konular birbirinden mistik
  16. D

Mt Forum Üyeleri Hangi Mesleği Yapıyorsunuz? Anket İçerir !!!

kral paketleri niye parçalıyonuz düzgünce kutudan çıkarmak varken
  17. D

Ra200 iyimi

eldiven montu soğuk olduğu için almaman lazım zaten canını sevdiğin için alman lazım herhangi bir kazada ölürsen bir problem yok ama olası bi durumda omuriliğin yaralanır felç kalırsan hayatına büyük bir pişmanlıkla yaşamaya devam edersin o yüzden yazın bile süreceksen yazlık bir mont al...
  18. D

Yazıklar Olsun!!! Böyle Sınav Mı Olur?

dediğim gibi acilinden bir destek al bariyerlere girmiş bedenini insta haber sayfalarında görmeden
  19. D

Kuryenin Zor Anları!!!

kabir alıştırması
  20. D

YouTube Kanalıma Beklerim (:

arkaya kısık sesle chill bi müzik fena gider