dogukan0823 kullanıcısının son içeriği

1. dogukan0823

Yamaha MT-09 SP Gen3 ve Gen4

Gen 4'te ayrıca gördüğüm kadarıyla brembolar eklenmiş Gen 3 te yoktu diye biliyorum.
  2. dogukan0823

Yamaha MT-09 SP Gen3 ve Gen4

Herkese iyi forumlar. Uzun süredir araştırıyorum fakat MT-09 SP Gen 4 ü inceleme fırsatı bulamadım. Kozmetik olarak far yapısı sele değişikliği vs. olarak değişime giden bir önceki jenerasyonundan farklı duran MT-09 hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum. Şahsi yorumum yeni kasa MT-25 e...
  3. dogukan0823

Kymco People 200 S hakkında

Merhaba herkese iyi forumlar. Başlıkta da belirttiğim gibi Kymconun scooter motosikleti olan people 200 s hakkında internette fazla bir bilgi bulamadım. Eğer bu motoru kullanan veya motor hakkında bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim iyi forumlar...
  4. dogukan0823

Scooter motorlar hakkında ....

Merhaba herkese iyi forumlar diliyorum. Güncel olarak piyasada bulunan ve kurye motoru olarak da bilinen scooterler hakkında bilgilerinizi tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun kalırım. Honda pcx 125 ve 150 , activa s , spacy alpha , dio gibi çok tutulan motorlar haricinde RKS 125...
  5. dogukan0823

Yamaha 125 ESD Karbüratör sorunu

Arkadaşlar iyi forumlar öncelikle benim motorumda daha önce olmayan bir sorun peydah oldu . Karbüratörden kaynaklanıyor diye düşünüyorum ama buna subap ayarı bozuk diyende oldu karbüratörü çöpe at diyende oldu yani hafta içerisinde yamaha servisine götürücem zaten ama sizinde yardımınızı almak...

Yeni mesajlar