Kymco People 200 S hakkında

Merhaba herkese iyi forumlar. Başlıkta da belirttiğim gibi Kymconun scooter motosikleti olan people 200 s hakkında internette fazla bir bilgi bulamadım. Eğer bu motoru kullanan veya motor hakkında bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim iyi forumlar...

CRF

Ben bu motoru 200 km yakın test ettim yani isminin People 200 olması sizi yanıtmasın 200 cc degil 160 küsür . şahsen diğer markaların 2el sıfırdan fazla para vereceğime gider sıfır pople s 200 alırım.

tek eksigi bence hava sogutmalı olması selesi biraz sert birde güzel bir lastik ister.

ama makinası bence güzel . Parçayla ilgili bir sorun yaşagını sanmıyorum Doğan Trend getiriyor artık iyide satıyorlar

Motosikleti
Honda CB125F
Model Türkiye'de yeni ve Doğan grubu getiriyor.
Parça konusunda çok sorun yaşanacağını düşünmüyorum.
Kymco genel olarak başarılı bir motor.

People 200 s karbüratörlü 2005-2010 aralarında çıkan modelden bahsediyorsak parçası bulunmuyor diye biliyorum. Ama doğana geçtikten sonra durumlar nedir bilmiyorum belki yedek parçayı sipariş üzerine getiriyor olabilirler.

Eğer parçası bulunuyorsa gerçekten süper bir motordur çok stabil ve keyifli sürüşü vardır hava soğutma olması da bana göre eksi değil artı zaten.

Doğan Trend fos çıktı Kymco nun en kötü mümessili bence şu ana kadar doğan trend

Bu arada onlar 10 yılı aşan motorlara parça desteği vermesinler ben geçen hafta Bodrumdan people 200 karbüratörlü 2007 model ile çıktığım yola izmir çanakkale bandırma Yalova üzerinden 1000Km yaparak İstanbul'a vardım bile

Bu arada ön fren üst merkez kutusunu da Kymco Doğan Trend ile uğraşmak yerine Mondial'in rr modeli ile değiştirdim (2005 model Mondial de bile parça mevcut görüldüğü gibi tabi bu arada)süper de uydu yerine birebir aynı hatta orijinali gibi de iş görüyor

Doğan'a kalsak frensiz gezmem lazım

Not: Hava soğutmalı şişer diyenlere molasız devam ettim kaz dağları vs tamamını yokuş çıkarak ilerlerken Bodrumdan aynı günün içinde Çanakkale'ye kadar geldim 10-11 saat sürdü motorda en küçük kasma şişme rölanti bozulması falan olmadı 163cc hava soğutmalı scooter

Tabi bu arada Çanakkale den 100KM sonra Biga da hiç bakım olmadığı için 27.000 KM de kayış kopardı ( Tabi kymco parça yine yok ona da Mondial 150cc kayışı takılarak ve bu şekilde 60KM hızı geçemeden 230KM kadar daha ilerleyip ancak Bursa da Kymco kayışı temin edip değiştirerek yola devam ettim.

Motor süper yedek parça sorun tamam benimki 2007 model ama ben 2023 olsa da Doğan Trend ile bir şey fark edeceğini sanmıyorum zira Uğur motordayken bundan daha iyiydi. En azından 10 yılı geçen modellere parça siparişi dahi vermiyoruz demiyorlardı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar