Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Önerileriniz için teşekkür ederim. Dediğiniz kaskların çoğunu inceledim. Gittiğim mağazada HJC Rapha71 modelini deneme fırsatı buldum. Sağ olsunlar yolda da biraz denedim. Memnun kaldığımı söyleyebilirim bu modelden özellikle. Fiyatı dediğiniz gibi Shoei kasklara göre biraz daha uygun olduğundan...
Teşekkür ederim öneriler için. Sanırım dediğiniz gibi ya sarı siteden kondisyonu iyi bir shoei alacağım yada HJC ve Carberg kaskları müsait bir yerde deneyip aralarında karar vereceğim.
Hocam şöyle yaklaşık 3 yıldır motorunu güçlendirdiğim elektrikli bir bisiklet kullanıyorum trafikte. 3 aydır da akrabamın ödünç verdiği 125cc çin malı bir scooter kullanıyorum. Bütçem gereği CF Moto CL-C 450 alacağım. Buna uygun ürünler arıyorum daha çok. İstanbul'da şehir içi kullanacağım için...
Herkese iyi günler diliyorum öncelikle. Yakın zamanda bir motosiklet sahibi olacağım. Kendime bütçem dahilinde bir kask arıyorum. 10-15 lira bandında bir bütçem var. Bu konular hakkında maalesef çok bilgi sahibi değilim. Mümkünse kaskın açılabilir olmasını isterim. Önerebileceğiniz ürünler var...