dmRhn kullanıcısının son içeriği

1. dmRhn

Arena Stadı Yan Yol

Arkadaşlar yaklaşık 1 saat kadar önce geçtim oradan yan yolda olması nedeni ile duramadım, haberi olan yada durabilen var mı? Görebildiğim motosikletli arkadaş yerde uzanıyordu ve ona birşeyler söylüyorlardı. Belli ki can kayıplı bir olay değildi şükür ki.
  2. dmRhn

Kazaya Sebebiyet Verebilecek Poşet

Her zaman diyoruz, belediyelerimiz ne güzel çalışıyor ne güzel çalışıyor diye :santa: Sabah bir güzel hazırlandıktan sonra evden çıkıyorum Başakşehir 'den ( Kayaşehir ) yola Kavacık 'a gidiyorum, kendimi vuruyorum Marmara Küçük Sanayi Sitesi ile Mahmut Gişeler arasında kalan yan yoldan...
  3. dmRhn

Emniyetten Randevu Almak

Herkese merhaba, Arkadaşlar emniyetten randevu almak zaten bir dert, hazır ramazan ayında motosiklet kullanmıyorken ( ki sürekli çevre yolunu kullanıyorum, yunus çevirmesi sık olur ve cezası çok yüksekmiş gözüm korktu :) ) randevu alayım dedim fakat hep dolu hep dolu, ne hikmetse 10:22 'de...
  4. dmRhn

Hangi Zincir Tercih Edilir ?

Bir türlü karar veremediğim zincir konusunda yardımcı olmanızı rica ediyorum arkadaşlar, geçenlerde çantama koyduğum anahtarlar motor sürerken düşmüş :( Bundan dolayı disk kilidini kestirdim ve halat zincirim de öyle demire asılı duruyor açamadığım için :( Yani o da kesilecek mecburen, şimdi...
  5. dmRhn

Telefon Tutucu Sabitleme

Büyük bir heves ile internet üzerinden satın aldığım ürünüm sonunda bana ulaştı, evet bir IPhone telefon tutucu fakat alırken büyük bir heyecanla aldığım için hiç dikkat etmedim aceba motosikletime olur mu olmaz mı diye. Aldım fakat takamadım :) Bu durumda siz bilgili arkadaşlarıma danışmaya...
  6. dmRhn

Grenaj, Şase ve Jant Yağ Temizliği Hk.

Arkadaşlar merhaba, Bugün siparişini verdiğim motosikletimin bir parçasının değişimini yapacağım, hazır grenajları sökmüşken şaselerde ki yağdan dolayı yapışmış ve artık ikinci boya katmanı şeklini almış o yağ ve kir kalıntılarını en rahat ve zarar vermeden nasıl temizleyeceğimi araştırmaya...
  7. dmRhn

Kask Yanlış Yere Takılırsa, Neler Olur?

Dün akşam saatlerinde Kavacık 'tan çıkıp çevreyoluna Güneşli istikatine ( Istoç ) doğru gidiyordum, motosiklete başladığımdan beri çevreyolunda bulunan motosikletliler daha çok dikkatimi çekmeye başladı ( daha öncede çekerdi fakat giyim kuşamlarına dikkat etmezdim sadece, kullanmadığım için )...
  8. dmRhn

Free-M Çeneden Açılır Vizörlü Kask ( FF-118 )

Kaskım satılık yada takaslıktır, cam ve kask üzerinde herhangi bir çizik yok ve beyazdır. Kaskın bedeni M 'dir. Takas yapabileceğim kask ise LS2 Kapalı Kask ( FF-351 ) - Beden S ve Beyaz, ara farkı ödenir...
  9. dmRhn

Free-M Çeneden Açılır Vizörlü Kask ( FF-118 )

Kaskım satılık yada takaslıktır, cam ve kask üzerinde herhangi bir çizik yok ve beyazdır. Kaskın bedeni M 'dir. Takas yapabileceğim kask ise LS2 Kapalı Kask ( FF-351 ) - Beden S ve Beyaz, ara farkı ödenir :)...
  10. dmRhn

Motosiklet Aksesuar Tavsiyeleri

Arkadaşlar merhaba, Cuma günü kavuştuğum motosikletim için şimdi sıra geldi aksesuarları temin etmeye. Motoru teslim aldığım kişisen 1 adet kask ve 1 adet eldiven aldım ( yazlık ), şimdi benim aslında merak ettiğim bir konu var. Bir eldiven konusu, kışlık eldiven almak mı mantıklı ki bu sabah...
  11. dmRhn

Meraklı, Düşünceli ve Araştırmacı 'dan Selamlar...

Herkese merhaba arkadaşlar, Ben Istanbul - Başakşehir 'den katılıyorum aranıza, 4 teker 'den sonra 2 tekere geçmek beni ne kadar zorlayacağını düşünsem de biraz mecburiyetten biraz da ihtiyaçtan doğan sebeplerden dolayı 2 tekere 27 yaşından sonra geçme kararı aldım. Şu sıralar Ehliyet kursuna...

Yeni mesajlar