DKN kullanıcısının son içeriği

1. DKN

yaşadığınızı düşünüyor musunuz ?

ömrünün ah ile vah ile geçtiğini düşünenler, yaşayıp öldüğünü anlamayanlar, bin pişmanım deyip herhangi bir konuda nasihat edicek olanlar.. buyrun açtım konuyu
  2. DKN

Motosiklet Terimleri Sözlüğü

mengüyü tanımıyosun demek ki sen :cherry: keti koda ders veriririz biz, boynuz kulağı her zaman geçer
  3. DKN

Motosiklet Terimleri Sözlüğü

işin enterasan yanı kızın sanki sinirleri alınmış gibi.. sakinliğini koruyup uzun uzun yazıyoda yazıyo :) bi kelime söyle ansiklopedi çıkıyo ortaya
  4. DKN

en çok yediğiniz yemek

soru basit :) en sevdiğiniz falan değil.. son bir senelik geçmişe baktığınızda en çok yediğiniz yemek ::dpac::
  5. DKN

ÖRNEK VLOG

bildiğiniz üzere devir vlog devri ve bu vlogların sayısı her geçen gün artıyor.. artık kontrol altına alınmaları gerektiğini düşünüyorum :P bu zamana kadar hepsini takip ettim, özellikle fark ettiğim neredeyse hepsinin birbirini taklit ediyor oluşuydu.. uzun uzun oturdum düşündüm alsam elime...
  6. DKN

motorcunun hayvan sevgisi

7. DKN

Boşa dönen yağ tahliye tapası

yağ değişimi için tapayı açıyordum fakat vida tam orta kısımlara gelmişken Boşa dönmeye başladı. elle çevrilmeyecek kadar sıkı ama lokmayla ne kadar çevirsemde olduğu yerde dönüyor sadece.(2 saat çevirdim) ne yapmam gerekir arkadaşlar ?

Yeni mesajlar