Dinçdarı kullanıcısının son içeriği

1. Dinçdarı

Plakamı kaybettim ne yapmalıyım?

Bende bu şekilde kaybedip 2024 yazında 1250 lir apara bayıldım noter ve basıma. Plaka değişiyor. Hfslerde okumuyor saf kafam anlayamıyorum. Biri gelip ruhsata bakıyor. En son altınovada oksijende pompacı arkadaş abi plakayı söyle diyince ineyim mi dedim plaka yok. abi dedi öyle uyandım duruma...
  2. Dinçdarı

Kel oluyorum galiba,yardım

Kardeşimin senelerdir korkulu rüyası kep takma manyağı oldu keli göstermemek için. Benimde umurumda değil. Şartlarım uygun olsa kazıtacağım. İzinde sıfıra vurdurdum kafayı, sanki hafif açılma var diyorum, abi 6-7 yaş var aramızda 34 oldun daha bu kazık gibi saçınla açılma var diyorsun diye...
  3. Dinçdarı

Pazar Gezintisi ( Tost Operasyonu )

Memleketime gitmişsin reis. Gitmişken 2 kilo mihaliç peyniri alsaydın.
  4. Dinçdarı

Xmax 2025 i beklemelimiyim?

Fiyatlara bakacağım, beverly şu an daha ön sırada ama xmaxi satma kolaylığı biraz bende öne çıkarıyor. Şu andaki fiyatlara bakıyorum düz techmax 322 beverly 340 larda. Yani aslında hepsi pahalıda piaggio önde kalıyor. Bakalım ben o tarafa gelene fiyatlar ne kadar değişecek. Birde yamahada mal...
  5. Dinçdarı

Xmax 2025 i beklemelimiyim?

Aynı şekilde yazı beklemek zorundayım. Beverly 400 ile xmax 250 techmax arasındayım. Piaggio satışta biraz daha zor. Sele altı biraz daha dar. Ama güç olarak daha iyi. Fiyatları şu anda bile birbirine yakın. Bu yeni techmax direkt plus olarak mı gelecek yoksa eskisi gibide gelecek mi? İki...
  6. Dinçdarı

Grup sürüşü mü tek sürüş mü?

İkiside ayrı güzel. Ama grup sürüşünde birbirini tanıyan ve birbirinin sürüş dinamiklerini bilen kişiler olması daha iyi olur.
  7. Dinçdarı

İlk önce eldiven mi mont mu alınmalı/ Parça parça alıyorum

Yola çıkmadan önce bütün takımı toplaman en güzeli.
  8. Dinçdarı

Honda CB500 Hornet Alınır Mı?

Eğer ehliyetin karşılıyorsa Hornet 750 bakabilirsin.2024 modeli 455’e verdi bir bayi diye geçen demişlerdi. Dediğin gibi güçlü makine ama yağmur modunda epey sakin. Uzun yolda rüzgara pek aldırmam dersen olabilir. Yalnız hornetin 2. eli epey zayıf. İlanlar uzun süre kalıyor.
  9. Dinçdarı

2 ayda uzun yol.

Bu soruyu bence kendiniz cevaplamalısınız. Kendinize güveniniz var mı? Eğer olumsuz düşünceleriniz varsa eğitim alabilirsiniz. Ben ilk motorumla uzun yolumu iki üç ay geçmişken yapmıştım. Ama dediğim gibi eğitimde aldım.
  10. Dinçdarı

Kilis’te Motosiklet Kullanımı

İş Bankasının önüne park etmişler, ama park dediğim 50 tane motor var. Polis megafondan uyarı yaptı ve 15 dakika verdi bir kısmı alıp götürdü. Çoğunluğu kaldı. Sonra tek tek plakaları çekmeye başladı. Heh dedim bir ceza göreceğiz sonunda. En son polis cezaları yazdı uzaklaştı. 20 25 kişi ceza...
  11. Dinçdarı

Ne güzeldir o zamanlar ama. Yollar bu kadar keşmekeş değil. Ben kasksız nasıl sürülür anlamıyorum. Sadece dediğin gibi gözlerin yaşarmaması bile benim için büyük sebep.
  12. Dinçdarı

Kasklı mı?
  13. Dinçdarı

Tersine bir iskan olduğu aşikar. 100 kilisli varsa 150 bin suriyeli var diyorlar içerde. Hepsi hüviyetini alsa belediyeyi alırlar. Ama bence bu tamamen suriyelilerin getirdiği bir şey değil.
  14. Dinçdarı

Ben yaşayamam böyle yerde Allah zorunlu etmesin. Sarıkamışta iki senem geçti. Kar kış kıyamet ama seviyordum. Buraların yazı aman vermiyor. Bana göre değil.

Yeni mesajlar