dimitraki kullanıcısının son içeriği

1. D

bmw r1200gs için min. kullanıcı kilosu ve boyu?

Cevaplar için çok teşekkürler dostlar bi ara borusana gidip bi deneme yapacağım olmadı gene chopper alıcam olmadı :))
  2. D

ben genelde uzun yol yapmak için istiyorum ama tabi şehir içindede kulanmam gerekiyor ve ısıklarda durunca ayakları hiçyoktan parmak ucundan birazdaha fazla yere basabilirmiyim o benim için onemli sonucta malum istanbulda durkalklar cok fazla oluyo
  3. D

herkese selam uzun bi aradan sonra tekrar sahalara donmek istiyorum fakat siz dostlara bi sorum olucak 1200gs için sizce boyu 160 -165 cm olan birine gore yuksekliği düsürülebilinir mi bu boyda kulana varmı aranızda
  4. D

Satılık Jinlun 250-5 ( siyah)

Marka: Jinlun Model:250-5 Renk:Siyah KM:9500 Detay:Zincir dişlilerini ve Zinciri değiştirdim FYM dişli ve Oringli zincir taktırdım Jinlunuma Ön fren balataları ve Debriyaj balataları sıfırlattım... Fiyat:2,500YTL ( Son fiyat) İLÇE / İL :Kurtulus / İstanbul e-mail: [email protected]...
  5. D

Pendik ve Kartaldaki dostlar

Pendik ve Kartaldaki arkadaslarla tanısmayı ve kac kişi oldugunu ogrenmek istiyorum :rendeer:
  6. D

park sorunu için soru

Arkadaslar kurtulus civarında oturan varmı aranızda motorunuzu burda nereye bıraka bilirim acaba bilen lutfen yardım bu arada allah kısmet ederse bayramdan once almıs olucam daa şimdiden tesekürler
  7. D

2.el alımsatımı

selam arkadaslar yeni 2. el bi jinlun 250 almayı dusunuyorum acaba alım-satım konusunda bana yardımcı olurmusunuz nekadar oderim alım-satım için bilginizi esirgemezseniz sevinicem tesekurler
  8. D

bilgi danısma

arkadaslar sizlere bişey sormak istiyorum almayı dusundugum bi motor var acaba degermi bilgisi olanlardan bilgi istiyorum markası BİSAN PASİFİC 125cc teknik ozelikleri www.bisan.com.tr/lifan/pasific.htm bilgileriniz için simdiden tesekurler
  9. D

selam bir sorum olacak

selam arkadaslar motora yeni baslayacagım bana biraz motor secimimde yardımcı olurmusunuz yani neyle baslamamı tavsiye edersiniz e-mail adresim [email protected] tesekurler

Yeni mesajlar