ben 3 gündür bisan pacific 125 kullanıyorum.tabii ki daha iyi kötü bir şey söyleyemem ama izlenimlerimi aktarayım belki yardımı olur.
motor çok büyük ve uzun.rahatlıkla 2 kişi biniyor.ben 100 kiloyum ve motorda çok rahat ettim.dün annemle beraber bindik toplam 160 kilo olduk ağırlık artınca biraz titreme yaptı.kitağçığında max 150 kg taşır diyor ben bunu 10 kg aştım gayet rahat taşıdı.süratini henüz denemedim malum acemiyim ve motor rodajda.
eğer iri biriysen ve ben arkama birilerini bindiririm diyorsan alabileceğin bir motor. göstergeleri plastiği oldukça kaliteli. bir arkadaşım honda beat demiş ama beat 100 cc bisan 125cc. şahsen ben beat in üstünde ayı gibi kaldım.pacific de böyle bi sorun yok. motor üzerinde alarmla beraber geliyor ki bence bu iyi bir özellik. ve son olarak arkasında bisan ın olması benim bu motora güven duymamı sağladı bu motorla 2500 km yapmış bir abimin önerisiyle aldım.görücez nasıl bir motormuş.
sürüşü keyifli göstergeler gayet iyi(dönüş ışıkları,uzun-kısa farlar,fren göstergesi,akü göstergesi,benzin ve hız göstergesi,devir saati var.)
iyic düşün karar ver motor ağır ve uzun ama çooooook konforlu.