detone kullanıcısının son içeriği

1. detone

Hyosung gt 250+650 çanta+aparatı..200 tl

SAttığım motorumun çantası ve aparatı satılıktır.. Çanta kappa 46 lt. demir dört taraftan ayak ve arka vidalardan monteli orinal temiz sorunsuz son fiyattır...ilgilenen olursa heryere gönderebilirim...ödemeli olarak...... Tarkan........0535 311 25 33 mersin...........
  2. detone

2007 ..16800 km... 4000 tl...

Saygılar sevgiler kazasız sürüşler... http://www.sahibinden.com/4_000_tl_2007_orjinal_gt250_n-58WQQaXQQ27476657WQQpXQQdisplayitem....... ilgilenen varsa bakmaya değer bir motor uygun fiyata... MERSİNDEN...
  3. detone

Mersinde kymco yada daelim scooter aranıyor..

Selam dostlar mesinde kanuni hussar yada daelim yada kymco scooter aramaktayım temiz ikinci el bulabilirsem almak istiyorum Bulamazsam sıfır alacağım.ilgilenen varsa [email protected] adresine mail atabilir yada burdan cevaplayabilir.İlgilenenlere teşekkür ederim.........
  4. detone

Baotion cular............

Nedir abi bu baotion ya ne malı nası kac cc.alınırmı satılırmı kullanan varmı nolur bi bilgi verin abiler ya geçen gördüm hoşuma gitti iki teker disk falan ya..........1.600 ytl ye almış .başka bişi soramadım..............alcam ama az bilgi verin nolur............:queen:
  5. detone

Daelim history 125

Arkadaşlar daelim 125 arıyorum.sıfır yada 2005 olabilir.Varsa haber bekliyorum
  6. detone

sınavda hangi tip motor

Saygılar arkadaşlar ehliyet sınavını viteslimi ,:) vitessizmi motorlara yapıyolar.
  7. detone

mersinliler.........

:rendeer: Selam arkadaşlar ..scooter almak istiyorum marka ve modele karar vermedim.125 yada 150 cc olabilir temiz olsun yeter.Mersinde olma sebebi tercih edilir.Saygılarımla...