ehliyet kursu temin ettiği için onların motoru veya motorlarından biriyle giriyosun, ((varsa)) vitesli olması Şart değil çünkü a2 motor 50 cc üstü motorlar grubunda vitesli otomatik şansımznlı vs. diye bi ayrım yok, 100lük bir scooterlada girebilirsin 1100lük bir cruiserlada, farketmyior, ben arkadşaımın motoruyla gittim, kawasaki en 500 crsuiser, hatta bi amcada motorsuzdu benim getirdiğimi verdiler, sordum daha önce jawa kullandım dedi, dedim bu javaya benzmeez siena gt'yle kafa kafa ya accelariton var=) ''he ne hee!! tamam!! '' dedi =)) adam motoru çalıştırmadı ilk başta kontak gövdedeydi fln, ben çalıştırdım sorumlu komisyondakide kadındı napğıyosun ffln dedi, (kadın anlamıyo motordan) dedim bu farklı bi motor kontakı farklı yerde normal diil, bozuldu kadın, sonra adam şöle bi gitti geldi kollar ztn zor yetişiyo direksyiona, 8 çiz bakalım dediler adam bana bakıyo (içinden herhalde ula ben düşerim bundan şimdi diye bişi geçti) dedim çiz abi =) kollar fln böle acaip oldu uzanmaya çalışıyo gibi =) çizemedi tabi baktık düşücek fln ok dediler bıraktılar =)