Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yuan GY 3A crosum var arka amortisörü sıfır olarak yeni aldım taktığımızda amartisöru arka kuyruk lastik arası çok düşük ve amartisört çok sert oldu yukselmek için bulunan diğer deliklerde denediğimizde arka kuyruk tekerlek mesafesi yuksek oldu ama bu seferde amartisör oturduğunda kendini ileri...
MERHABALAR KIZIMA YUVA ARIYORUM...
BİR TAKIM OLAYLARDAN DOLAYI ONA İYİ BAKABİLCEK BİR SAHİP ARIYORUM HİÇ BİR ÜCRET İSTEMEKSİZİN SADECE İSTEDİĞİM İYİ BAKILABİLECEGİ SICAK BİR YUVA... LÜTFEN BAKABİLECEK OLANLAR ULASSIN ACİL..:(:(
westhighland white terriers
OTUR KALK BEKLE VB KOMUTLARI BİLİYOR...
Cuma günü saat 20:00 de ben deniz Ve arkadaşlarım ;Faruk 59,pangallık Gökhan ,tesisat Orhan,dear152 özgür,aşkın ve 6 motor ile birlikte Tekirdağ’dan çıktık yola oyalanmadan takılmadan Gelibolu’dan feribotla karşıya Çardak’a geçtik…….
70 Km ’lik bir yolun ardından Gökhan’ın Biga’daki...
II. Dünya savaşında Avrupaya gelen Amerikan askerlerinin , Avrupada görüp motorların benzerlerini , Amerikaya döndüklerinde kendi motorlarına uygulaması sonucu çıkan hafifletme yönünde üzerindeki parçaların çıkarılmaya başlanması bazı parçalarının kesilip çıkarılması ile hafiflik kazanmaları...
ARKADAŞLAR SİZCE SORUN NEDEN ?
Yeni ampul takıyorum 30 dakika sonra kısa far ampulu patlıyor uzun par yanmaya devam ediyor vede işin tuhaf tarafı ampulü balon yapmış şekilde buluyorum sorun sizce neden?
Başına dağa önce geln , bu sorunla karşılaşmış olan veya konu hakkında bilgisi olanlar...
Arkadaşlar sebebini bilmediğim bi cross aşkı başladı içimde hersey arkadasın cros makınasını kullanmakla başladı.Bu duygu yıllar önce ilk motor aşkımın başlamasıyla aynı bi duygu bir çok makına geçti elimden ve 2004 ten beri cruiser kullanıyorum sıkıldım artık niklej parlak,yağmurda aman...
Bu görsel senlikten sonra pink dinlemeye başlıya bilirsiniz:cherry:Ama sahnede pink'ten dağa çok dikkatinizi çekicek dağa önemli birşey var...:cat:
http://www.timsah.com/Pink/qrd0Pd4EDCA
FAZLA SÖZE GEREK YOK GÜZEL BİR HAVA VE KAÇINILMAZ MOTOR SEVDASI İKİSİ BULUŞTUMU GAZI NEREYE ÇEKİCEĞİN BELLİ OLMUYOR PLANSIZ PROGRAMSIZ ARTÇIMI ALDIM ARKAMA VE DÜŞTÜM YOLLARA Bİ BAKMIŞIM VE İŞTE BIYIKALİ BARAJI......:cat:
İŞTE MANZARA BU:cat:
Arkadaşlar istedimki markası ne olursa olsun cc ne olursa olsun chopper sahiplerinin ortak bilgi paylaşa bilecekleri bir topik olsun birertanede foto koyarsak birbirimizden esinlenmiş oluruz....
BİR ELİN NESİ VAR İKİ ELİN SESİ VAR
Hayırlı Uğurlu olsun.....
SİFTA BENDEN GERİSİ SİZDEN...
KANUNİ...
Siteyle ve forumla dağa yeni tanıştım 2 gun oldu ama aşkımıda sizle ve siteyle tanıştırmanın zamanı geldi diye düşündüm buyrun işte buda benim aşkım... :cherry::cat: