Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sahibindende pek bulamadım.
Motoru sağlıklı sıkıntısız 2007-2009 Gsxr1000 arıyorum.
Etrafında satan veyahut kendisi satan var ise aşşağıda bırakacağım numaradan ararsa memnun olurum.
0535 896 60 82
Öncelikle selamlar.
Saat 2 de Açık öğretim yaz okulu sınavım vardı kimliğim ve sınav belgemle sınavıma girdim evime doğru gidiyordum.
Trafik çok sıkışıktı ve motorun harareti biraz artmıştı 10 metre kadar öne geçmek için kaldırıma çıktım arkamdan motosikletli bir sivil polis korna yaptı...
Öncelikle herkese selamlar.
Bütçem Max:2500 TL
Naked motosiklette kullanabileceğim olabildiğince az ses alan bir kask arıyorum.
Adana'da olduğum için havalandırmasıda biraz önemli.
Önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Öncelikle selamlar.
Motorum(Fz6/N) aşırı fazla yakıt tüketiyor çok agrasif kullandığıma bağlıyordum.
1 hafta önce Depoyu doldurdum 17 litre alıyor.Dedim bide sakin süreyim tripmetreyi sıfırladım 197km de yedeğe geçti.
Tabi bu aralarda 50Tl lik bi kaç kere daha aldım(Aşırı fazla...
Kendimi tanıtayım ben Mert motosiklete bir gün binmeden duramayan bir insanım.Malum şuan yasaklar var hepimiz bu yasaklara uymak zorundayız.
Keyfi motosiklet süren birisiyim çok fazla şehir içi km yapıyorum bu karantina dönemlerinde de binememek beni çok strese...
Motosikletime(Fz6/N) aldığım günden beri Motül 7100 10W40 yağ kullanıyorum.
Adana gibi aşırı sıcak bir yerde yaşıyorum ve motor özellikle ışıklarda durduğumda aşırı ısınıyor.
Sıcak havalarda 20w50 kullansam fark edermi acaba?
Ayriyeten Castrol Power 1 hakkında ne...
Şunun harici hiçbir yorum yapmayacağım sadece duygularınızı merak ediyorum.''Bir araca Ötv ve kdv bukadar yüksekken 2015 yılında sıfırına 34.900 TL ödeyip binebiliyorken aynı aracın 6 yıl sonra fiyatının sıfırından 3 kat fazla olması.
Maalesef bizim ülkemizde herşeyin yıllandıkça şarap misali...
Öncelikle selamlar.
2008 Fz6N kullanıcısıyım.
Sorunumu size örnekler üzerinden anlatacağım.
Mesela 1 gün boyunca çalıştırmadım motoru.Marş bastığımda marş alıyor aküde zayıflık yok ama çalışmıyor.2-3 dakika boyunca çok uzun sürmeyecek şekilde marş yapa yapa çalıştırıyorum veyahut...
Öncelikle herkese selamlar.Bir ay önce konu açmıştım eksantrik değiştim diye hatırlayanlarınız vardır.
Eksantriği değiştim eksantrikten gelen o ses gitmiş durumda fakat.
Motosikletim aşırı derecede fazla yakmaya başladı ayriyeten çekişten düştü.
Alt devirlerde sönecek gibi olup teklemeye...
Bundan bir kaç önce motorun zincir çok gevşekti babamdan germesini rica ettim.
Neyse zinciri germiş arka tekerin somununu sıkmayı unutmuş.
Neyse yola çıktım arka tekerden(lastikten değil) bir uğultu geliyor.Ustaya götürdüm adam tekerin somununu eliyle bi iki tur döndererek çıkarttı :(
Bilyadan...
Lastiklerim gerçekten berbat durumda.
Allah korusun birgün kayıp düşeceğim diye çok korkuyorum.
Ön Lastik Ebatları 120/70 ZR17
Arka Lastik Ebatları 180/55 ZR17
Bütçem:1300Tl malesef aklınızda bu paraya alacabileceğim neler var.
Motosiklet:Fz6
2008 Fz6 N eksantrikten baya ses geliyor değişmeyi düşünüyorum.
Yakın zamanda değişen var ise öneride bulunabilirmi.
İnternetten baktığımda birbiriyle alakasız fiyatlarda zincir ve gergiler var.(mesela zincir biyerde 250 tl diğer yerde 500)
Birde bu gerginin kesin değimesi gerekmi.Açılıp...
2008 Fz6 N kullanıcısıyım.
Seyir halindeyken hafifden bir ses gelmeye başladı.Bende ses konusunda çok titizim.
Ama malesef gidip ustalara bir dünya para bayıldığım halde ne hikmetse aldığımda motor daha kötü durumda oluyor iyice motosikletimden tiksinmiş durumdayım...