DesAres kullanıcısının son içeriği

1. DesAres

Ne Oldu Bu EURO 4'lere?

2019'a, 2 Ay'dan Az Bir Zaman Kaldı Fakat Adamlar Yeni https://www.mondialmotor.com.tr/model/touring-motosiklet/110-ucg EURO 3 Getirmiş (Satışa Sunmuş)? Çinlilerden EURO 4 Olarak Sadece RKS RNX Ve RX1'i Duyduk Onlarda Ateş Pahası. Japon'dan Fazla Resmen. Başka Duyurdukları Model Yok Mu Bu...
  2. DesAres

Yakında Tekrardan Sizlerleyim / Sabır Kalmadı :(

Motorumu sattığım günden bu yana 2 ay zaman geçti. Tatile gittim arkadaş ortamı, takılıp zaman geçirmeler ama yok unutamıyorum o gaz kolunun verdiği hevesi. Yani bir kızdan ayrılsaydım. Motoru satıp yeni motor almamam kadar koymazdı. Gelir gelmez ehliyete yazıldım. Motoru ehliyetimi alır almaz...
  3. DesAres

Motoru Sattım (Yenisi Ne Olsun ?)

Sıfır alırsam KUBA RAİNBOW düşünüyordum ama forumda birkaç kişi jant yamuk oluyormuş dedi (biraz ürperdim ya bendeki de öyle olursa ? Doğrumu bu olay yoksa şansa mı denk gelmiştir). O yüzden sıfır SFC düşünüyordum ama yakıt kapasitesi çok az geldi (RAİNBOW’un 4.8LT imiş). İkinci el alırsam ki...
  4. DesAres

Çizik Nasıl Kapatılır ?

Egzoz koruma da çizikler mevcut ama nasıl kapatabilirim, kapanma ihtimali yoksa nasıl azaltabilirim (yenisi abartı fiyat çünkü) ? Boya ile felan mı ?
  5. DesAres

Motoru Yana Yatırdım :(

Acele işim vardı sadece Eldiven ve Kask takıyordum. Hava sıcak diye diğer ekipmanları (dizlik, mont) takmadım mont ne kadar yazlık mont olsa da baya terletiyordu ve işim kısa, mahalle içinde olduğu için giyme gereksimi duymadım neyse çıktım artçımla beraber yokuş aşağı iniyoruz gaz açmadan...
  6. DesAres

Motoru Satıyorum Ve Tercih Seçimi ?

Yamaha Tricity Motorumu satıyorum ve Çinli vitesli motosiklete geçiş yapacağım. Hiç vitessiz kullanmadım acaba hemen alışırmıyım (kilosuna alışamama gibi bir sorun olmuyacak Tricity yüzünden :)) Satma nedeni bazı akrabalarımın Motosiklete karşı çıkması ve babanı zora soktun demesi ki öyle...
  7. DesAres

Kask Ped'i Açıldı ?

MT KRE MOMENTUM SV Adlı kaska sahibim iç pedinin dikişi açıldı bildiğin içindeki pamuklar gözüküyordu 3-5 cm civarında verdim distribütöre yolladılar 19 Mayısta verdim hala ortada kask yok. Acaba pedini mi değiştirecekler yoksa dikiş atıp yollayacaklar mı (dikiş atıp yollayacaklarsa bu kadar...
  8. DesAres

Yaz Nerede ?

Böyle bir şans olamaz ; Okulun sonlarına geldik ve son performansları da verdim. Hava güneşli ben de dedim ki yarın gitmeyeyim dedim ve yağmur yağdı (geçen hafta da böyle oldu) yani şansım yok herhalde 1 haftadır süremiyorum çıldırıcağım :pr: Başlarım yağmura dedim sürdüm bir ara kaydı arka...
  9. DesAres

50cc Hakkında Bir Türlü Kesinleşmeyen Sorular ?

Arkadaşlar BİMER'e mesaj atmıştım ve cevap gelmiş. Ben motorumu çoktan aldım bu bilgiler umarım 50 cc kullanıcıların veya alacak kişilerin işine yarar. Sorular : (SORU) Bu araçların otobana çıkabiliyor mu ? (CEVAP) Karayolları Trafik Yönetmeliğinin Hız Sınırları başlıklı 100’üncü maddesine...
  10. DesAres

ÇAKAR ?

İyi günler, Tricity’de çamurluğun üstündeki yere Çakar uygulaması yapmak istiyorum. Maksat kötüye kullanım değil geçen yolda geçerken başka tricity’de gördüm mükemmel görünüyordu. Neden : Hemde araçlar daha çok önem verir bu gün yolda gidiyorum adam yol boş olmasına rağmen 10’la gidiyordu...
  11. DesAres

Tricity 125 Yorumlama (İLK 100KM) Sorular ?

Şuana kadar düşmedim (ilk aldığımda ağırlığının bu kadar fazla olduğunu düşünmeden ayaklık açarken elimden kaymasına ramak kalma dışında başka hadise olmadı). Eksileri (hatırladığım kadarıyla unuttuklarımda vardır) : 1_) Bayağı ağır :salut: 2_) Direksiyonu çevirme mesafesi bana az gibi geldi...
  12. DesAres

Sigorta Ve Birkaç Soru ?

Bugün Tricity’i sürdüm ama tek kişi de baya tereddüt ettim spacyden buna geçince KG farkı çokmuş (biraz ağır geldi) sonra artçı ile daha rahat sürdüm (sanki gidon daha kolay dönüyordu) psikolojik herhalde ? Bir de SİGORTA için önerilerinizi bekliyorum. İstek : 1) Uygun sigorta çıkartan yerler...
  13. DesAres

Beklenmedik Sürpriz ?

Kısaca ; Yarın doğum günüm, Bu yüzden babama hangi bayide RAİNBOW var diye araması için mesaj attım. Tamam aradım dedi. Sonradan eve geldim babam da dedi ki ''Tricity için kapora verdim'' dedi bende bir ara şaka yapıyor sandım bir, iki defa daha sordum gene aynısını söyleyince gerçekliğine...
  14. DesAres

Gerçek Sınırları Nedir ?

İyi günler, Bugün için iyi bir sohbet amacıyla konu açtım. Konu içeriği ; Motosikletlerin kadranda gösterdiği hız değil, gerçekte GPS ile gösterdikleri hızlar nelerdir ? 50 cc'ler : Abi bende MTV desen yok, SİGORTA desen yok. TORK desen yok, GÜÇ desen hiç yok ama : düzde 85, yokuş aşağı 115...
  15. DesAres

Bombayı Patlattık :)

İyi günler, Babam nihayet İspanyadan eve geldi ve hafta sonu alıyoruz büyük ihtimalle motosikleti (kapıya getirecekler ehliyet için daha 10 günüm var). Sorular ; Motosiklet : 1_) Kapıya kadar getiriyorlar ya yağını bayisinde koyup mu getirecekler yoksa sipariş noktasına (evime) gelince mi...

Yeni mesajlar