dermot kullanıcısının son içeriği

1. D

Motorsiklet Bakımı Ne Zaman Yapılmalı

İkinci el aldım bende yok kitap
  2. D

Motorsiklet Bakımı Ne Zaman Yapılmalı

Cl250 motorumu 1350 km iken aldım. Aldıktan 100-200 km sonra zincir yağlaması fren kontrolün gibi küçük bir bakıma soktum. O günden sonra da farklı bir bakım vs yapmadım/yaptırmadım. Şuada 2800-2900 km civarlarına gelmiş durumda. 2025 Aralık ayında motoru ben almıştım motor eylül 2025 çıkışlı...
  3. D

İnterkom Önerisi

Hocam bunun yanına güvenlik maksatlı kamera ne önerirsiniz ? Trafikte arabanın kornasını duyabilir miyim ve mikrofon kalitesi nasıldı acaba ? Trafikte arabanın kornasını duyabilir miyim ve mikrofon kalitesi nasıldı acaba ?
  4. D

İnterkom Önerisi

Merhabalar.Kameralı interkom almak istiyorum.Kameralı alırsam bütçem 9000tl maksimum kameralı almazsam 6000-7000tlye kadar çıkabilirim ek kameraya bütçe yaratabilmek için.Müzik sesinden dışarıyı duyamayacak şekilde de olmak istemiyorum.
  5. D

Motorun Üstünü Dışarıda Branda ile Kapatmak

Şuan mevcut koyduğum yere laf yapıyorlar.O boşluğada koyabilirim ama oradan indirmek için yine motoru ileri götürüp geri getirmem gerekiyor.Motoru koyarken yükselti var önüne tahta palet koyup sokuyorum içeriye.Dediğiniz yere koyarsam da laf söyleyeceklerini düşünüyorum.Benim için de zor oluyor...
  6. D

Fotoğraf Hocam bu şekilde.Mermerlerde lastik lekesi oluyor vs sürekli tartışmaktan gına geldi apartmandakilerle. 1771334698 Alttan klipsli brandam var hondanın yetkili servisinden almıştım baya memnunum brandadan.İçeride olduğu için kedi olsun insanların teması olsun yoktu zaten birde hep...
  7. D

trafikte ilk sürüş tavsiye

Trafik için kesinlikle takip mesafeni koru.Emniyet şeridinden gideceksen en baba 50-60ı geçmemeye çalış.Uzun yolda en sağ şeritten stabil gidersin diye düşünüyorum.Ama dediğim gibi ne arabanın ne motorun arkasına çok yaklaşma trafikteyken ani durduklarında istemeden ön frene sert basarsın ya da...
  8. D

Merhabalar.Normalde motorumu apartmanın önündeki alana koyuyordum fakat apartman sakinleri rahatsız olduğu için ve sonu kötü olmasın diye herkes açısından evin önündeki elektrik direğinin oraya koymayı düşünüyorum.Zincirle elektrik lambasının direğine bağlayıp yaz/kış branda ile üstünü kapatmayı...
  9. D

Honda CL250 Benzeri Motor Önerisi

Hocam r25 mt25 biraz tek tekere geleyim hız yapıp durayım kısacası apaçi motoru gibi hissettiriyor.Ben stabil hızında giden gelen işe gidip gelmelik istanbulda gezmelik bir motor arıyorum :D
  10. D

Hocam boy 1.78-79 kilo 90a yakın çok mu küçük gözükür altımda ? Herhangi bir sorunla karşılaştınız mı
  11. D

Starvpiellenin quickshifterı sadece yukarı yönlü çalışyıor değil mi hocam ? biryerde vites düşürürken de işe yarıyor denilmişti sanki ama emin değilim.
  12. D

Hocam Cross aynı hissiyatı verir mi bilemedim istanbulda daha çok şehiriçi kullanacağım
  13. D

Merhabalar.Honda cl250 2025 1300kmde motoru 1.5 ay önce 245.000 TL'ye aldık.Fakat motor kardeşime alındı.Maksimum 260-270bin tl olacak şekilde benim de bütçem bulunuyor.Şuanda sahibinden aynı motora baktığım zaman daha yüksek kilometrelerde motorun fiyatı 270-280k bandından başlıyor ve yeşil...

Yeni mesajlar