Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RadyoMoto Birinci Yaş Günü Kutlaması
27 Eylül Çarşamba 2010Zaman 27 Ekim Çarşamba · 20:00 - 23:30
--------------------------------------------------------------------------------
Yer Time Cafe Göztepe İstanbul
Oluşturan: RadyoMoto
Daha Fazla Bilgi Adres : Dr. Fahrettin Kerim...
Sevgili Dostlarım;
Nasılsınız Fuardan beri görüşemedik bir türlü, çok yogun bir uğraş içine girdik sebebi bundandır. RadyoMoto yayınını sitenizden üyelerinize ulaştırma konusunda bir hatırlatma yapmak istedim.
Şu anda beş site bu yayını sitelerinden başarılı bir şekilde yapmaktadır. Sizide...
Sevgili Dostlar;
Biliyorsunuzdur mutlaka 24 Eylül 2009 Perşembe Günü Sanat Güneşimiz Zeki Mürenin 13. Ölüm Yıldönümü onun anısına saat: 22:00 dan 24:00 kadar Özel Yayınla kendisini anmak istedik. Bu özel yayını kaçırmayın.
Radyo Kurumunun tozlu raflarından bulduğum hayatının son günlerinde...
Sevgili Dostlarım;
Ihlas Haber Ajansı Lübnan'da ve yıllar öncesine ait görüntüleri alarak İZMİRLİ MOTORCULAR ÖLÜMLE DANZ EDİYOR başlığı ile internet sitesinde yayınladı. Gerekli suç duyrusu yapıldı. Haberim ayrıntıları.
www.radyomoto.com ... ana sayfasında yayındadır. Haberim altına yorum...
Radyomoto.com test yayınına başladı. Buradyo hiç bir motosiklet grubunun kuruluşu değildir. Tüm motorcuları kucaklayan onların isteleri ile müzik yapacak olan radyonuz www.radyomoto.com test yayını ila başladı. 7 Gün 24 Saat müzik yayını yapan radyonuzda her gece 21:00 dan 24:00 ben yani Derkunt...
Siteye çok evvelden beri üyeyim arada fırsat buldukçada bazı konularda bilgi ve görgülerimi sizlerle paylaştım zaman zaman. Ama başka bir sitede verilen bazı görevlerden ötürü zaman bulamamandan dolayı sizin siteniz ve sevgiğim, hoşlanarak takip ettiğim siteleri takip etme imkanım kısıtlandı...
Sevgili arkadaşlarım resimler geçikti amcak çok kötü hastalandım. Mevsim hastalığı malım Grıp şimdi daha iyiceyim o nedenle resimleri yükliyemedim özür dilerim. İŞTE RESİMLER:
Kadıköy Salı Pazarı toplanma yeri
işte yola çıktık
Köpruyu geçen Kortej doğruca...
Sevgi arkadaşlar işte sezonun son yarışı dereceleri ve resimleri. yarış sever arkadaşlara bir hizmet yapabildiysemmutluyum. Sevgi ve saygılarımla. Derkunt
ilk önce podyumdaki bu yazıyı okumanızı rica edicem.
Yarışlar başlamadan önce Şampiyon Kenan Sofuoğlu İmzalı poster dağıtıyor.
ilk Yarış...
Sevgili arkadaşlar. Çok fotograf çektim. Antreman ve sıralama turları özel Kenan Sofuoğlu Fotoları ancak buradaki internet bağlantısı çok yavaş bu nedenle yarın yapılacak yarış fotoğrafları ile İstanbula dönünce yüklicem ama bir iki kareyi sizlerle paylaşmak istedim.
Kenan Sofuoğlu ve derkunt...
Sevgili Arkadaşlar;
Ben bu sayfayı hazırlarkan duydum Sevgili kardeşimiz AYDIN ERKAN dün sıralama turlarında bir kaza geçirmişti. Şimdi kendisi yoğun bakımda.
Kaza anının videosu; motocamia.com sitesinden alınmıştır.
http://www.metacafe.com/watch/1658885/
KÖRFEZ PİSTİ 24.08.08 Tüm Yarışlar...
9 - 16 AĞUSTOS 2008 TRUVA Festivali Çanakkale
Haydi MT Çanakkale bizi bekliyor. Festival bir hafta başında yada sonunda iki üç günlüğüne gidelim.
Ne dersiniz vakit çok az kaldı gerçi. Ama bir program yapacak vakit var genede.
Sevgili MT Dostlarım AĞUSTOS 2008 de Yapılacak Motorsiklet Festivalleri varmı?
Sevgili MT Dostlarım AĞUSTOS 2008 de Yapılacak Motorsiklet Festivalleri varmı?
Bu konuda bilgisi olan varsa festival tarih ve yerlerini bu topikte yazarlarsa benim gibi bu Festivallere gitmek istiyenlere yardımcı...
3. MOTOFEST08 Yalova Festival Fotoları
Nihayet resimler yüklendi,
işte ben sipsivri "Engin" ve yeniüyemiz Engin
Belki biri daha gelir diye Kayalat Shell debekledik
Kamp alanına geldik cadır yerimizi seçtik
Çadırlarımızı kurduk
Burçak ve Big Mehmet geldiler
Akşam yemegi için...
Evet hem bir hatırlatma yapalım;
3. YALOVA INTERNATIONAL MOTOSİKLET FESt. 17-20 TEMMUZ 2008
Cuma Günü 18.07.2008 saat 16:30 da Kozyatağı Metro Gross market karşısındaki Shell Benzin İstasyonundan (Kayalar Petrol) hareket edecek ekip;
1- Derkunt
2- sipsivri
3- yedinci
Başka gelen yokmu...
Radar Kontrolünde Uyarı Levhaları Kaldırılacak;
Devlet vatandaşına tuzak kuruyor" tartışmaları yüzünden radar kontrolü yapılan yerlere levha konulması zorunluluğu, süratli araç kullanmada artış olduğu gerekçesiyle kaldırılıyor.
Radar kontrolünde uyarı levhaları kaldırılacak
19 Şubat 2008...