denizerdem10 kullanıcısının son içeriği

1. denizerdem10

Satılık Kappa K35 Topcase Çanta (aksesuarlı)

Merhaba arkadaşlar Bana ufak gelmeye başladığı için çok emek harcadığım topcase'imi satmak istiyorum. Çanta sadece 4 ay kullanıldı, eşim de binmeye başladığı için artık ufak gelmeye başladı. 2 anahtarı da mevcut, kilit sistemi sorunsuz çalışmakta. Üzerinde park halinde 1 sıra yanan, frene...
  2. denizerdem10

kaskımı boyadım :)

geçen gün rahat battı, kaskımı motorumun renklerine boyadım, çizilmelere karşı da vernik attım. fikirlerinizi alayım :)
  3. denizerdem10

Motorsiklet için bayrak direği nereden bulabilirim?

Arkadaşlar merhaba, Yamaha Xmax scooter'ım için bayrak direği nereden bulabilirim acaba? geçen gün bir arkadaşımda gördüm. u profil gibi birşey vardı direğin altında, topcasei açıp üst kapakla alt kapak arasına sıkıştırıyordu. bu tarz birşey sizce nereden bulabilirim? teşekkürler
  4. denizerdem10

topcase'e fren ve sinyal lambası bağlamak

Arkadaşlar merhaba, 35lt kappa topcaseime fren ve sinyal lambaları bağlamak istiyorum, ama fazla anlamam elektrikten. herhangi bir motosiklet tamircisi yapabilir mi? motorun elektrik tesisatına bir ekleme geleceği için bir riski var mıdır? motorun dışından görünür şekilde kablo geçer mi? daha...
  5. denizerdem10

bagaj için hareket sensörlü lamba

Arkadaşlar merhaba, motorumuzun bagajına kapağı kaldırınca yanacak şekilde hareket sensörlü bir lamba yapabilir miyiz? piyasada böyle bir ürün var mı? Bilgisi olan var mı? Teşekkürler...
  6. denizerdem10

Kask Yıkamak

Arkadaşlar Merhaba, Kaskımın içini nasıl yıkamamı tavsiye edersiniz? Deterjansız birşekilde bulaşık makinesinde yıkanacağını okudum ancak makinede minimum 55 derece var. 55 derece zarar verir mi sizce?
  7. denizerdem10

Piaggio Fly 100 - 2011 Model - 1200 km'de - Çiziksiz

Marka: Piaggio Model: FLY 100 KM: 1200 Renk: Beyaz Fiyat: 3.700 TL Açıklama: İl/İlçe: İstanbul / Suadiye İletişim: 0 (542) 592 53 39 , 0 (216) 366 78 34 Merhaba arkadaşlar, Yamaha XMax 250 almam dolaysıyla şimdi kullandığım Piaggio FLY 100 satılığa çıkmıştır. 1000 km bakımı yetkili serviste...