Motorsiklet için bayrak direği nereden bulabilirim?

Arkadaşlar merhaba,

Yamaha Xmax scooter'ım için bayrak direği nereden bulabilirim acaba? geçen gün bir arkadaşımda gördüm. u profil gibi birşey vardı direğin altında, topcasei açıp üst kapakla alt kapak arasına sıkıştırıyordu.

bu tarz birşey sizce nereden bulabilirim?

teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir seçenek; araç kapı-cam çıtasına takılan radyo antenleri var onların üzerinde vidası var gidona tutturabilirsin.

hudson deriye bak vardır orda ordada bulamassan bisikleticilere bak itanbuldaymıssın cevrendekilerde bayrak diregi yoksa sirkecide mutlaka bulursun

bauhaus ta tekneler için bayrak direği var. 30 ve 45 cm lik seçenekleri mevcut. Onlardan alabilirsin. Altında monte etmek için 3 delikli bir kaide var. Topcase i delerim dersen rahatlıkla takabilirsin. Akşam resmini de atarım buraya. Ben bu bayrak direği meselesini inanır mısınız 1 yıl aradım ama enteresan bir şekilde motosiklet için özel olarak üretilen bi ürün yok. DÜNYADA yok. Sadece amerikada 3 çeşit ve honda da goldwing için olanı var. Onlarda 200 küsür tl.

Bende Pulsar'ım için bayrak direği arıyorum.

Çift bayrak diğeri düşünüyorum. Birisinde Türk Bayrağı olacak, diğerinde içerisinde bulunduğum ülkenin bayraklarını takacağım.

Motosikleti
600RR
Cumhurbaşkanlığı forsu buldum bende ama 150 tl istiyorlar

otomobillerin camları için olanlar var . U şeklinde altkısmı, onu cama takabiliyosunuz. Aşağıdaki gibi;

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/turk-bayragi-oto-fors-bayrak-218950081

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar