demodemo42 kullanıcısının son içeriği

1. D

Susmayan Enjeksiyon Sesi

Bugün itibari ile bütçe kısıtlığı nedeniyle çin malı 125cc scooter aldım lakin ufak bi sorunum var deponun içinden normalde enjeksiyonlu motoru calistirdigimizda ilk 3 saniye gelen tiz enjeksiyon sesi benim depodan calisirken hep geliyor durdurunca susuyor doğal olarak kendi motorcuma sordum...
  2. D

Yardımlarınıza ve önerilerinize ihtiyacım var

Herkese iyi akşamlar ağabeylerim kardeşlerim bu konuyu size danışmak önerilerinizi almak için açtım lütfen mütevazi bir tavırla argo , ironi gibi kalp kıracak tavırlar kullanmadın öneri ve görüşlerinizi bekliyorum. Her neyse konuya geçelim arkadaşlar ben motovlog dünyasına atılmak istiyorum ama...
  3. D

KUBA YEDEK PARÇA REZALETİ

Öncelikle herkese selamun aleyküm motorcu abilerim kardeşlerim.Bundan 2 ay önce kuba razore denk getirdim ucuza üstelik sıfır gibiydi daha neyse çamurluğu yoktu Kuba nın kendi sitesine baktım sadece 3 parça malzeme var başka bir şey yok Konya da 20 tane dükkan gezdim hiç abartmıyorum anca...
  4. D

KONYA DA 100 VE 150CC ARASINDA MOTOR ARKADAŞI VE GRUBU ARANIR

Başlıkta da belirttiğim gibi 100 veya 150cc motosiklet arkadaşı veya grubu aranıyor yaşım 18 motosikletim kuba razore arada takılabileceğim gezintiye çıkabileceğim kendi emsallerimde arkadaş aranıyor. :) :)
  5. D

HANGİMİZİN HIZ İBRESİ YANLIŞ

HERKESE İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR ÖNEMLİ VE KAFAYA TAKTIĞIM Bİ SORUNUM OLACAK BENIM KUBA RAZORE NORMALDE 100 CC AMA ALDIĞIM KİŞİ 150 CC YAPMIŞ VE YAPALI 3 4 BİN KM FELAN ANCA OLMUŞ MOTOR TAM OLARAK RODAJI TAMAMLAMAMIŞ GALİBA MOTOR SON HIZI PEK FAZLA GİTMİYO YANİ DİBİNE KADAR ZORLADIĞIMDA 100 1005...

Yeni mesajlar