Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba bu ekımde yamaha yzf r 125 almayı dusunuyorum hepp ıstemışımdır Airbrush veya motoru komple stıcker yapmak ama oncelık olarak Airbrush'ı dusunmekteyım sızden rıcam bu konuda bılgı verebılırmısınız ve bu Airbrush veya Sticker yapan sızlere yazacagım şehırlerde tanıdıgınız ıyı...
Herkese selamlar arkadaşlar Yamaha yzf r125 için desen önerisi istiyorum ben görünüme çok önem veririm. Motoru komple boyatacam ve hem desenlerde çizdirmek istiyorum bana boya ve desen önerisinde bulunur musunuz yanliz dediğim gibi görünüme çok önem veririm böyle yoldan geçerken herkesin gözü...
! Merhaba arkadaşlar sonunda alacagim motoru seçtim çoğu sitede herkes motoru övmüş fakat ben bu siteden başka hic bir siteye pek güvenmiyorum arkadaşlar alacagim motor BuMoto Calibre250cc arkadaşlar varmi bu motoru daha önce kullanan artisinedir eksisi nedir başlangıç için uygunmudur titreme...
Öncelikle Herkeze SelamünAleyküm Arkadaşlar ELİMDEKİ BUTCE = 6.500 Tas catlasa 7.000 motor tecrubem 0 fakat ekim ayinda bir Supersport almayi düşünüyorum tecrubem 0 ama direk alir almaz Supersport ile baslamicam evde babamin vitesli Küba motoru var onunla trafike falan olsun eğitimimi...
Öncelikle Herkeze SelamünAleyküm Arkadaşlar motor tecrubem 0 fakat ekim ayinda bir Supersport almayi düşünüyorum tecrubem 0 ama direk alir almaz Supersport ile baslamicam evde babamin vitesli Küba motoru var onunla trafike falan olsun eğitimimi tamamliyacam hem Supersport kullanmak içinde...
Arkadaşlar merhaba ben motor kullanmaya hic bilmiyorum daha vites değiştirmeyi bile bilmiyorum fakat gönlümde ve hayalimde hep bir Supersport motosiklet sahibi olmak vardi ve sirf bunun için turizme gelip çalışmaya başladım ancak ekim ayina kadar 7 bin lira toparlaya bilirim ve ekim ayında hemen...
Arkadaslar merhaba benim motosiklet tecrubem %25 hic fazla kullanmadan ama bir supersport motosikletle başlamak istiyorum cabuk ve kolay ogrenebilecegim bir Supersport önerir misiniz lütfen biraz diş görünüme önem veriyorum motorda öyle hiz tutkunu değilim ses ve diş görünüm Butcem : 6.500...