Yamaha yzf 125 r

Merhaba arkadaşlar sizce Yamaha yzf125r alinir mi ikinci el almayi düşünüyorum

Sürme fırsatı bulamadım ama otoparkda benim motosikletin yanında gri bir tanesi duruyor.Üstüne oturdum 2 gün önce ne güzel bir alet yahu kalıplı felan çok hoştu.Pek piyasası oturmamış sanırım honda cbr alırken ikisi arasında çok gittim geldim hondadan yana kullandım tercihi.Hondayı almasam kesinlikle yzf yi alırdım.

OFG

Kardeşime bakıyoruz bizde,paradan yana sıkıntı yoksa 125cc de on numara motor :)

Kardeşimin onu almasını istememin sebepleride,
-Görüntü gerçekten çok güzel,kendiside işin havasını seviyor,cbr 125r dan falan kat kat iyi duruyor.
-125cc den büyük motorla başlamasını istemiyorum,250cc nin gaz tepkisi biraz fazla gelir ona gibi düşünüyorum. ( ben 250cc ile başladım ama kardeş işte kıyamıyor, aklı kalıyor insanın )
-Sonuçta kardeşimin ilk motoru, çin malı motor alıpta 2 de bir servise götürüp çocuğun motordan soğumasını istemiyorum.Kawasaki den bir sıkıntı çekmedim,yamahada aynı şekilde bu yüzden japon düşünüyorum sadece.
-Kullanımı göründüğü kadar zor değil.Hafif yatar posizyon da olsa , ekstra bir yetenek gerekmiyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bütçe'den yana sıkıntı yoksa eğer 125 CC kategorisinde ki en yakışıklı motor, tabi ki de alınır. :)
Bir süre sonra insanı değişik bir psikolojiye düşüreceğini unutmamak gerek ama. :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar