DelikanlıMTV kullanıcısının son içeriği

1. DelikanlıMTV

Egsoz değişimi ve FI (Fuel Injector) arıza lambası

Merhabalar. Abart egsoz takılan 2012 model hyosung gt250r'da FI olarak adlandırılan arıza lambası yanmaya başlamış. Bunu söyleyen kişi talip olduğum motosikletin sahibi. Motosikletinde egsoz değişiminden önce bu lambanın yanmadığını belirtiyor. Motosikleti almak istiyorum ancak bu durum aklımı...
  2. DelikanlıMTV

Gt250r F1 ikaz lambası

Merhaba. Sahibinden.cam'da almaya niyetlendiğim hyosung gt250r için sahibi hiçbir sıkıntısının olmadığını ancak taktığı abart egsozdan sonra f1 ikaz lambasının yanmaya başladığını söyledi. Hyosung veya diğer markalarda böyle birşey başına gelen varmıdır? Yalan söylüyor olabilirmi ?
  3. DelikanlıMTV

Serbest çalışma alanları

Herkese merhaba. Bugün kendimce akrobatik hareketler çalışmak için evimizin yanındaki parka gittim. Orada insanların olmadığı eskiden gokart pisti olarak kullanılmış ama şuan kullanılmayan alan var ancak güvenlikler orada çalışmama müsade etmiyoR. Sokaktamı yapayım yani dediğimde git nerede...
  4. DelikanlıMTV

Ön/arka fren performans kaybı

Herkese merhaba. Bir yıldır ilk motosikletim olan ybr kullanmaktayım. Motosikletim'n son bir ayda fren performansı aşırı zayıfladı. Ustaya götürüp ön arka balata değişimi yaptırdım ama fren koluna dokunduğumda ya hiç tutmuyor ya lastik kitliyor yada yan yatmaya çalışıyor. Yani frenin en çok...

Yeni mesajlar