Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nasıl getireceğim başka türlü abi motoru ? cidden üzülüyorum eve kadar getirsem içim rahat edecek mahalle arasında sürücem ama işte canımı sıkıyor bu konu otobandan gelemez miyim tek başıma ? yavaş yavaş
1758487009
Bilmişlik taslamak için söylemiyorum başka türlü motoru getiremem çünkü abi...
Kral önceden bisiklet tecrübem var tabii ki hatta çevreyollarında otobanda dahi sürdüm şu an yaş 17 deli gibi sürmek değil amacım keyif almak istiyorum sadece ama biraz tedirginim :/ ve ayrıca teşekkür ederim.
1758486749
Arkadaşlar iyi geceler iyi forumlar yarın inşallah yeni motorumu almaya gideceğim ancak motoru aldıktan sonra eve dönmem için yaklaşık 30 km kadar bir yol gelmem gerekecek başıma bir şey gelir mi ? cidden tedirginim ehliyetimi tekte almıştım ancak bir şey ifade ediyor mu bilmiyorum içimde biraz...
Dostlar iyi forumlar 24 Model 4.000 Kmde 70.000 Tlye Tvs raider almak mı mantıklıdır yoksa 23 model 11.000 Kmde 60.000 Tlye raider almak mı daha mantıklı gerçekten karar veremiyorum eğer km farkından bir problem çıkmayacaksa 60.000 tlye alacağım.