Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kaza Anını Şöyle Anlatayım Arkadaşlar Resimde ki İş Makinası Karşı Şeritten Geliyordu Yola devam ettiğimde kurtaramayacağımı bildiğim için durdun yanımda park halinde araç vardı arkamdada bi araç makinada durdu sonra kurtarırım diye düşünerek kalktı bi anda ve sonrası fotoğraflarda göründüğü...
ufak bi beatbox amatör halim :D:D
http://img375.imageshack.us/flvplayer.swf?f=P27042010004
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:59 ----------
yorumları da atın abi berbatsa söyleyin :(:(:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:45 ---------- İlk mesajı...
Aslında motosiklet görüntüğü kadar tekhlikeli araçlar değildir. Neden diyeceksiniz çünkü motosiklet.net taziye kısmında motoru yan yatıran sayısı hiç yok denebilir.Ama hatalı sürücüler yüzünden motosiklet kazaları oluyor ondan sonrada motosiklet tehlikeli oluyor.Bende araba kullanıyorum ama...
EVET ABİLER ARAKDAŞLARLA YGS SINAVINDAN HEMEN SONRA GO-KART A STRES ATMAYA GİTTİK İLLAKİ 1. BEN OLDUM HATTA TUR BİNDİRDİM BUYRUN SİZDE İZLEYİN BEN İLK BAŞTAKİ MAVİ KAZAKLIYIM KIRMIZI KASKLI ORADA BİLE KASK TAKTIM KIZARSINIZ DİYE WALLA AMA SONRA DAYANAMADIM ÇIKARDIM SONUCU İZLEYİN GÖRÜNN :):):)...
Merhaba değerli ablalar abiler ve kardeşlerim benim size sormak istediğim birşey var honda cbr 600 rr kaç bin kilometre yapabilir 1 kerelik değil toplam olarak motoru kaç bin kilometre yola dayanır onun hakkında bilgilerinizi istiyorum teşekkürler
yarın sabah 9 civarında arkadaşımla motosikletle ufak bi gezi piknik gibi bişi yapıcaz inşallah kazasız belasız geliriz ikimizde abilerim ablalarım siz sölemeden ben sölüm kask var kızmayın sakın inşallah ALLAH cc nin izniyle sağ gidip sağ gelecez fotolarıda yarın yollarım hepiniz sağlıcakla kalın
dün akşam 21,00 civarlarında okulun yıl sonu balosu vardı bende arabayı alıp gittim tam çarşının ana yolunda dönüş yaparken aynadan bakıp çıktım ama bi araba az kalsın vuruyordu araba tanıdıktı bi abimizindi babama derse öldürücek :P:P yarrabbi çok şükür ALLAHIM beni bi kazadan daha kurtardı...
merhabalar en yakın zamanda 3 mayıs ta galiba bi yarış programı var acaba hangi kanalda oluyor bir bilginiz varmı bide hangi kanallarda moto gp yarışları oluyor bilgi verirseniz çooookk sevinirim :):):):)
merhaba değerli abi ablalarım ben temmuz 21 de 17 ye girecem fakat size bir sorum var şimdi ben 21.07,1992 doğumluyum fakat temmuz 21 de 17 ye girecem ağustos 22 de de sınav var ben o sınava girebilirmiyim:salut:
merhabalar ben geçenler de çarşıda gezerken bizim arkadaş ığdırdan bi motor almış 125 ukt modnial motor sitede yok ama titreşim 8000 devirde yok denecek kadar az şahane bir motor bilgisi olan varmı ama herkeze tavsiye ederim fiyatı demir koruma ayaklık 2,300 ytl
merhabalar bizim bulunduğumuz bölgeye bu ikisi gidiyor para mühim değil önemli olan sağlamlığı seyhan 150 sürdüm titreşim biraz rahatsız ediyor onu biraz azaltabilirmiyiz bide mondialın titreşimi nasıl yakıt nasıl siz hangisini tercih edersiniz biraz yardımcı olun...
merhabalar ben 150 kn motosiklet almak istiyorum aranızda 150 kn kullanıcılarına bir sorum olacak göstergelerde vites göstergesi varmı?
sizce mondial 150 hs mi alayım yoksa 150 kn mi siz tercihinizi hangi yoldan kullanırsınız ?
ben ığdır bölgesinde yaşadığım için köy yolları kötü ama scooter...