Motosiklet hakkında

Aslında motosiklet görüntüğü kadar tekhlikeli araçlar değildir. Neden diyeceksiniz çünkü motosiklet.net taziye kısmında motoru yan yatıran sayısı hiç yok denebilir.Ama hatalı sürücüler yüzünden motosiklet kazaları oluyor ondan sonrada motosiklet tehlikeli oluyor.Bende araba kullanıyorum ama motosiklet sürücülerine her zaman en büyük saygıyı gösteriyorum.Son bi cümle kardeşlerim ve abilerim ben her zaman sizi savunurum ama sizde benim sizi savunduğum zaman bütün güvenlik önlemlerini eksiksiz kullanmalısınız ki motosiklet kullananlar daima haklı olsun

TEŞEKKÜRLER....

bunu insanlara aşılamak lazım yabancı ülkelerde race motor kullanan insanlar bile doğru düzgün kaza yapmıyor sebebi dikkatli sürücüler

sonuçta o motosiklet üstündekide bi can kasap olmanın bi anlamı yok

Aşılamak anlatmak ve eğitmekten geçer..
geçen yıl bir eğitim programına katıldım ve bir sunum hazırlamamız istendi.
İşlediğim konu '' TRAFİKTE MOTOSİKLET '' oldu. Bu sunumda 15 dakika içerisinde motosikleti en iyi şekilde anlattım ve sonuç umduğumdan çok daha iyi oldu..nedir bu derseniz; Tüm otomobil kullanan arkadaşlarımın motosiklete bakışı ve yaklaşımı 100 de 100 değişti....fazla yaklaşmıyor sollarken de mümkün olduğunca uzak kalıyorlar:cat:

Motosikleti
750x
Motosikleti ciddiye almayıp tehlikeli kullanımdan dolayı hayatını kaybettikten sonra taziye kısmına konu açamıyorsun. Bundan dolayı orada pek fazla başlık yok...

İnsanların çoğu motosiklet olarak değil sadece trafik tecrübesi bilgisi yok geçenlerde arabayla mahalleye gidişte önümde 100 cc lik bi cup model adam yeni almış daha adama sol çekecektim adam birden kendini sola attı o anda o insan ana yolda olsa hızlı bi şekilde olurdum ve kaza kaçınılmaz olurdu.Ben bi motosiklet kullanıcısı görünce yol hakkı benim olsa bile ben bekliyorum o geçsin sonra ben geçiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar