deeJayreLax kullanıcısının son içeriği

1. deeJayreLax

BMW motosiklet showroomları nerede?

Teşekkürler.
  2. deeJayreLax

Gezi için motor önerisi

Moto guzzi markasındaki modelleri beğendim ama güvenilir bir marka mı acaba?
  3. deeJayreLax

Araba da bakmaya gitmiştim unuttum motosikletleri sormayı :)
  4. deeJayreLax

İstanbul ilindeyim evet web sitelerine baktım hatta bugün kosifler oto ya gittim sadece araba vardı motosiklet yoktu.
  5. deeJayreLax

Merhaba, BMW motosikletlere bakmak istiyorum showroomlarını nerede bulabilirim.
  6. deeJayreLax

Gezi için motor önerisi

Bütçem 650-750K arası.
  7. deeJayreLax

Gezi için motor önerisi

Haklısınız en güzeli bayide yakından canlı olarak test edip karar vermek. Teşekkürler.
  8. deeJayreLax

Gezi için motor önerisi

Şekil çok güzel ama sele yüksekliği hakkında net bilgi bulamadım. Sanırım biraz yüksek motor.
  9. deeJayreLax

Gezi için motor önerisi

1,65 boy ile kullanabilir miyim bunu peki?
  10. deeJayreLax

Gezi için motor önerisi

Merhaba, ben Cihan. 10 Yıldır motosiklet kullanıyorum. Şu anki motosikletim 600RR. 600RR'ı sadece gazlamak için kullanacağım, ikinci motor olarak sizden bir öneri rica edeceğim. Kadıköy-Beşiktaş taraflarında motosikleti bağlatmamak için egzoz sistemi v.s. kullanmak istemiyorum. İkinci motorumu...
  11. deeJayreLax

Uzun bir süre sonra tekrar aranızdayım

Teşekkür ederim.
  12. deeJayreLax

Uzun bir süre sonra tekrar aranızdayım

Merhaba, birkaç yıldır foruma girmiyordum. Bir süre sonra tekrar aranıza katıldım. 600RR repsol kullanıcısıyım. 5 yıldır motosiklet bendedir. Facebook profilim; https://www.facebook.com/cihanyildiz93/
  13. deeJayreLax

Beykozdan Selamlar

Merhabalar, ben Cihan. Istanbul Beykozda ikamet ediyorum. İnternet sektörü ile ilgileniyorum. Yaş 21. Bu sezonu 600RR ile açtım. 4 yıldır motosiklet sürüyorum, scooter zamanları sürekli düşüp kalkma oluyordu. Büyük cc geçtikten sonra çok şükür bu durumlar artık yok. Bana göre büyük cc motor daha...
  14. deeJayreLax

Egzoz aldım bir türlü beceremedik

600RR motorum için ebaydan yoshimura rs 5 egzoz aldım. Egzozcu takarız demişti. Motoru zar zor söküp egzozu taktı. Ama istedigim ses yoktu. Kat iptali için tekrar gittim, tekrar söktük, bu sefer katı kesip araya boru kaynattı. Ama motoru toplamadan farkettim ki heryerden kaçırıyor kaynak. Boruyu...
  15. deeJayreLax

Debriyaj kapağı contası nereden bulurum ?

MErhaba, 2006 model 600RR için ebc marka baskı balata aldım. Usta debriyaj kapağı contasıda almamı söyledi işi garantiye almamız için. Bu parçayı nereden temin ederim ? Bu contayı almazsam yap falan kaçırabilir dedi usta. Bu işlemler nasıl yapılır beni birisi bilgilendirirse çok sevinirim.

Yeni mesajlar