darkos kullanıcısının son içeriği

1. D

MOTOR SES SORUNU

Selamın aleyküm cümleten 2015 model Salcano 150 CC attack motorsiklet sahibim motorumdan çok memnunum 4 yıldır bende sıfır aldım sorunum şu motorda ses yükseldi şöyle acikliyim dizel araba düşünün 10 bin kilometre de çalışırken sıfır ses yani fazla ses yok ama aynı araba 200 binde olanı traktör...
  2. D

subap ayari

Selamın aleykum kullandigim motor salcano attack 150 cc sifir aldim suanda 9000 km de son 1 aydir cizirti sesi var devir 5 binde yapiyor sadece bana denilen ve biraz netden aradtirdim subap lardan geldigini orendim ve hemen yetkili servise götürdüm bana dedikleri bu sesin normal oldugunu vs vs...
  3. D

tak tak gelen ses

Selamin aleykum cumleten bugun ön dişliyi degistirtdim 14 t di 15 t yaptim yaz geldigi için kisin 14 yazin 15 t kullaniyorum usta 14t cikarip 15 t ön disliyi taktı motordan arkadan tak tak diye ses geliyor bir turlu çözemedi usta ayni disliyi gecen yaz taktirdim sorun yoktu acaba takarken...
  4. D

Zırıltı bi el atın

Meraba motorum 5 bin devirde zirilti yapiyor her vitesde tam 5 binde 6 binde yok veya 4 binde yok titreşim yok motorum salcano attack 150 cc varsa sorunun ne oldugunu bilen eylh
  5. D

yardim

Meraba 150 cc motorum var 5 bin devire gelince zırıltı yapıyor 5500 gelince kesiyor her vıtesde yapıyor sadece 5 bine gelince yapiyor 6 binde kayboluyor bulamadim daha once basina böle bir durum gelen veyada sundandir diyebilen bana yardimci olursaniz Bu arada motor salcano attack 150 cc...
  6. D

HALOJEN AMPUL TAVSİYE KAFAYİ YİCEM

Meraba iyi forumlar 150 cc motoruma h6 armut tipi ampul kullanmakdayim farim onumu bana gore pekde iyi aydinlatmiyor yardimlarinizi bekliyorum siz nasil cozdunuz bu aydinlatma isini ama ole bole degil net ve iyi yanacak bi cozum istiyorum simdiden teşekkür ederim
  7. D

EN İYİ AYDINLATAN HOLAJEN AMPUL TAVSİYE

meraba motorsıklete uyumlu ama fena aydınlat holajen ampul tavsiye edebılırmısınız tesekurler
  8. D

YARDİM LUTFEN

Selamin aleykum yaklasik 20 gun once salcano attack 150 cc motor aldim sifir cumartesi aksami kapimin önunden 2 tane celik halat baglanmasina ragmen calindi polis ws karakol falan kisimlarini geciyorum. Kendi çabalarimla tam bir dedektif gibi ugrasarak O kamera senin bu kamera benim her yere...
  9. D

Yardım sıgorta

Pardus sigorta. Diye bi fırmaya sigorta yaptıran varmı lutfen acıl yardım izmirde faaliyet göstsrıyor ben ise ist ikamet ediylrum burda acentası yok sizce guvenmelimiyim
  10. D

Yenı motor aldım yardım

Bagcılarda ıkamet edıyorum baska ılceden plaka cıkartabılırmıyım teskrlr
  11. D

Yardım

Yeni motor alicam dostlar İstanbul da ikamet ediyorum malumunuz sigortalar uçtu bende samsundaki amcamın üzerine alsam sigorta düşecektir yazıda var baya asıl mesele ben amcamdan vekalet alsam motor satış olsun muanesi olsun bunlar için vekalet alabiliyomuyuz tessekurler
  12. D

Yardim

Selamin aleykum dostlar. Yeni motor alicam ben istbulda ikamet ediyorum malumunuz sigortalar aldı başını gitti şimdi yeni motoru köydeki amcamın ustune alsam sigorta az çıksın diye ve amcamdan vekalet alsam motor muanesi satışı için oluyomu o şekilde teşekkürler
  13. D

engelliye motor alinabilirmi yardim

ABİM zihinsel engelli 70 raporu var. Fiyat da indirim olabilirmi onun üzerine akşam motoru iyi forumlar
  14. D

GAZ YEME SORUNU

selamin aleykum benim motor sorunu şu hareket ederken ilk gaz bastigimda motor ilk önce kendini kısıyo noluyo lan der gibi sanki benzini bitmis beni yedege al yedege al der gibi ilk 1 saniye böle gazi yemiyor sonrasinda her sey normal gaza bas nasa bildigin kadar canavar gibi gidiyor bu sorunu...

Yeni mesajlar