DarkArchAnGeL kullanıcısının son içeriği

1. DarkArchAnGeL

Benzin 3.99 TL

Bu sabah işe giderken benzin göstergenin yanıp söndüğünü farkettim ve hemen bir full istasyonuna çektim 10 tl'lik yakıt almayı düşünürken aman tanrım!! o ne 3.99 dedim doldur,şu seçimlerin tarih aralığını kısaltsalar ya herkes için en hayırlısı olucak sanırım ....
  2. DarkArchAnGeL

İstanbul-Eskişehir Yol Önerisi

Arkadaşlar Merhaba yakın zaman da Eskişehir'e gece yolculuğu yapacağım, gece sürüş tercübem var ama Eskişehir'e ilk defa olucak bu yüzden daha önce bu şehire yolculuk yapmış arkadaşlar en uygun yol tarifini anlatırlarsa çok sevinirim...
  3. DarkArchAnGeL

GT 250 COMET (Far & Rüzgarlık)

Arkadaşlar elinde gt 250 far tası , çerçevesi ve ST kanuniler de olan far üstünde bulunan rüzgarlığı olan veya nerede satıldığını bilen var mı ??
  4. DarkArchAnGeL

Benzine yine zam! 01 Mart 2011 Salı

Benzine yine zam! Tunus, Mısır ve Libyadaki halk ayaklanması sonrasında artan petrol fiyatları, Türkiyede benzin ve motorin zamlarını tetiklemeye devam ediyor. 01 Mart 2011 Salı, 08:45:35 TÜPRAŞ, bugünden geçerli olmak üzere benzine 5 kuruş zam yaptı. Böylelikle şubat ayında yapılan zam tutarı...
  5. DarkArchAnGeL

Bilge adam eğitim hakkı kartı 2.200 tl değerinde 1.900 tl

-Bu eğitim hakkı kartını Bilge Adam Eğitim kurumunu herhangi bir şubesinde dilediğiniz eğitimde kullanabilirsiniz... 2.200 TL DEĞERİNDE EĞİTİM HAKKI KARTINI 1.900 TL'YE VERİYORUM PAZARLIK TEKLİF ETMEYİNİZ, 300 TL BU DEVİRDE AZ PARA DEĞİL ..Sahibinden
  6. DarkArchAnGeL

Benzin 4 TL'yi geçti

Benzin fiyatlarının önlenemez yükselişi sürüyor. Bir biri ardına gelen zamlarla indirim bekleyen tüketiciye yine sürpriz bir haber geldi. Akaryakıt ürünlerinden 95 ve 97 oktan benzinlerin satış fiyatı bugünden geçerli olmak üzere litrede 4-8 kuruş artırıldı. Alınan bilgiye göre, akaryakıt...
  7. DarkArchAnGeL

Debriyaj Maneti

Ufak bir kaza sonucu Hyosung Rt 125'in debriyaj maneti kırıldı bir kaç servisi aradım olmadığı söylendi acaba uygun bir maneti nerede bulabilirim sirkeci falan dediler ama bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler
  8. DarkArchAnGeL

2 Yıldır Ertelenen Hayal

Bundan tam 2 sene önce tam bir chopper hastasıydım taki karion'u görene kadar kişiliğimi yansıttığını düşündüm 2 kere alma fırsatım vardı hatta forumdan bir arkadaşta yardımcı olmaya çalıştı bu konuda ama hep son dakika golleri yedim siz şans ben kader diyelim ama en sonunda oldu darısı tüm...
  9. DarkArchAnGeL

Yeter ße >:

Ne biçim iştir bu motofan arkadaşlarım nisanın sonundan beri bi motor alıcaz yok 10 gün sonra yok mayıs ortasında yok haziran başında haziran ortasında yeter be kukla ettinizi bizi yaza motorla girelim dedik yaz bitecek biz motorlarımıza kavuçaz anlamadığım başka bişey daha madem motosikletlet...

Yeni mesajlar