Dappers kullanıcısının son içeriği

1. Dappers

Mitas Sport Force Lastik Hakkında

450sr üzerinde gelen CSTleri 10k km sonra bunlarla değiştirmiştim çok fark hissetmedim.
  2. Dappers

R25vs450SR

yaşadığın yerde düzgün cf moto servisi varsa 450sr alır binerim alınca bi antifriz değişimi devam
  3. Dappers

Motosiklet Egzoz Cezaları Arttı. Orijinal Egzoza Ceza Yazılır mı?

Qj 400'ün ses harika ya fakir 4 silindiri.
  4. Dappers

3000 TL yazlık eldiven önerisi

shima x breeze var bende parasına göre bayaaa iyi eldiven ama gaz koluna güzel yapışıyor bir bakmışsınız motor altınızda yok 🤣
  5. Dappers

450NK Alınır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-yedek-parca-cf-moto-450-nk-sol-radyator-yani-sinyal-grenaji-orjinal-450nk-1293145135/detay...
  6. Dappers

Trafik denetiminde motosiklet ayna yeri tartışması çıktı

Ayna orijinal değil diyip yazsa anlayacağım da oricinal yeri değil diyip yazmak ne çocuk gösteriyo kabulde etmiyor 🤣
  7. Dappers

Polisten Kaçan Ehliyetsiz Motorcunun Darpedilmesi..

Reis konu unutuldukça yılda bir kere açıp hortlatırdı.
  8. Dappers

Yeni cezalar Hk.

Arka pandizota 2 tane oval hoparlör takılan araç ceza yiyecek yolda giderken BULUNDURMAKTAN. Yandan köz paket f30 geçicek orijinal harman kardon sistemli o yemeyecek neden çünkü gözükmüyor :D ama 2 sinide gece evninin önünde açsak harmandan cıkan sesten o ovalleri duyamazsın bile :D
  9. Dappers

RKN 530 ADV Alınır mı

yanlışın var hiçbir çinli alınmaz onun yerine dio alınır ölene kadar binilir yaradan japon efendilerimizden razı olsun
  10. Dappers

Motor alırken mantık mı? duygu mu?

Türkiye şartlarında mantık :)
  11. Dappers

450 sr alınır mı

1 yıl 10k km şehirler arası - şehir içi kullandım gene olsa gene kullanırım, yağ soğutucu olayı tamamen şans hiç patlamayan da var 1k km arayla 3 kere patlatanda var at zarı oyna kumarı. 1772110824 Üzümlü kekim
  12. Dappers

Kadın sürücü problemi

"Olay sonrası kendi sosyal medya hesabından açıklama yapan kadın sürücü, sağlık durumunun iyi olduğunu ve ciddi bir yaralanma yaşamadığını duyurdu." 🤔
  13. Dappers

Motosikletin Kontrolünü Kaybetti, Uçuruma düştü

Eğitim alsa böyle olmazdı ;)
  14. Dappers

trafikte ilk sürüş tavsiye

Dostum en sağdan düşük süratte giderken tırlara dikkat et tek diyeceğim.

Yeni mesajlar